Natur- og bedriftsbesøg ved Varde Ådal

Lørdag 3. juni 2017 8:00
Der venter en stor naturoplevelse og et spændende bedriftsbesøg, når Familielandbruget Sydvest kombinerer et natur- og bedriftsbesøg ved Varde Ådal den 15. juni.

Det er snart 20 år siden at naturprojektet Operation Engsnarre, startede i Varde Ådal, men hvordan er det gået med naturen? Er der engsnarrer i de våde enge og hvordan skal landmændene forholde sig når projektperioden udløber? Disse spørgsmål og meget mere kan du få svar på, hvis du tager med Familielandbruget på natur- og bedriftsbesøg i Varde Ådal.

Mødested er Janderup Ladeplads kl. 19.00, hvor ornitolog Bent Jakobsen fra Blåvand Fuglestation fortæller om dyrelivet i engene. Næstformand for Familielandbruget, landmand og naturelsker Henrik Bertelsen og planteavlskonsulent hos Landbrugsrådgivning Syd Jes Jessen, vil supplere med det landbrugsfaglige blandt andet om tilskudsordninger og genopdyrkning.

Efter et ophold ved åen kører vi gennem Ådalen til Oksbøl, hvor Ejnar K. Hansen viser sin økologisk malkekvægsbedrift frem. Her afsluttes arrangementet med grillpølser og kaffe. Alle er velkomne, der er ingen tilmelding.