SLF leverer solidt regnskab efter et år med omlægninger og mange aktiviteter

Henning K. Andersen 28-02-2018 15:20:33
Erik Lydiksen forklarer, at den strategiske udvikling af SLF som rådgivningsvirksomhed tager udgangspunkt i »full line« konceptet. Det betyder, at SLF tilbyder langt de fleste serviceydelser i eget hus og i et stærkt fagligt set-up.
Med nye specialer, nye samarbejdsaftaler og omlægning af organisationen er SLF klar til endnu et travlt år. SLF fremlægger årsregnskabet på generalforsamlingen 8. marts
Sønderjysk Landboforening, SLF,  har i løbet af 2017 trimmet organisationen ved at omlægge forretningen og ved at indgå i nye samarbejdsrelationer. Organisationen har haft et travlt år, hvor SLF har formået at udvikle sig samtidig med, at daglige opgaver blev løst til gavn for kunder og medlemmer.
 
- På trods af de mange forandringer er det lykkedes os at komme ud med et solidt overskud. Forretningsmæssige dispositioner har medført en mindre omsætningsnedgang, men vi har i løbet af hele året haft fokus på at tilpasse organisationen til vores omkostningsstruktur, siger Erik Lydiksen.
 
SLFs resultat 2017 udgør 923.000 kr. med en samlet omsætning på tkr. 77.882. Hele koncernens omsætning endte i 2017 på 89,5 mio. kr. 
 
Imødekommer kunder og medlemmer
 
Direktør Erik Lydiksen ser fortrøstningsfuldt fremtiden i møde: Med omlægning af forretningen, nye servicetilbud, en øget digitalisering og med en fortsat tæt relation til kunden, er SLF klar til endnu en tørn.
 
For at komme medlemmer i møde, har SLF indført nye medlemsfordele, hvor telefonrådgivning i et vist omfang er gratis, ligesom kørselsgebyret er fjernet, uanset hvor i landsdelen medlemmet bor.
 
- Kunder og medlemmer har været irriterede over priserne på kørsel og telefonrådgivning. Det har vi lyttet til og gjort noget ved. Vi lytter til kundernes behov og bestræber os på at efterleve vores værdier – så det at ”vi kæmper for dig” og ”et godt sted at være” også reelt giver mening, siger Erik Lydiksen.
 
Lydiksen pointerer, at der i 2018 i øvrigt vil være uændrede timepriser for al rådgivning.
 
Flere samarbejdsrelationer
 
Et samarbejde med SLF skal give værdi for begge parter og sætte aftryk, pointerer Erik Lydiksen.
 
- Vi er klar over, at kunden ikke handler det hele hos os, og det er heller ikke afgørende. Vi sidder gerne med ved bordet, selvom kunden også har rådgivere fra andre leverandører. Det vigtigste er, at vi deltager i et rådgivningsfællesskab, for det giver de bedste resultater for den enkelte kunde eller medlem. Vi gør en forskel ved at sidde ved bordet, og vi vil gøre os fortjent til mere, hvis det er en mulighed, siger Erik Lydiksen.
 
SLF holder generalforsamling på Billundvej 3 i Vojens, torsdag 8. marts kl. 19.00.
 
 • Nu er der plantet læhegn uden tilskud i Vendsyssel

  Hjørring Læplantningslaug har gennemført en kollektiv læplantning i den vestlige del af Hjørring kommune – uden tilskud. Næste år kommer samme mulighed for lodsejere i den østlige del af kommunen.

 • Kommune jubler over hurtige til husdyrgodkendelser

  Vejen Kommune er rigtig godt tilfreds med, at den igen en af landets fem hurtigste sagsbehandlingstider på husdyrgodkendelser.

 • Trump blæser handelskrigen på afgrøder i gang på ny

  Netop som der var faldet lidt ro på råvare- og især afgrødemarkederne og netop som Kina havde været på besøg i USA for at stoppe handelskrigen mellem de to lande, så puster Trump sig endnu en gang op og truer med ekstra straftold på kinesiske varer. Det giver på ny afgrødepriserne et drag over nakken.

 • Socialdemokraterne er indstillet på forhandlinger om at lempe ammoniakreglerne

  Såvel Venstre og Dansk Folkeparti som Socialdemokratiet vil have forhandlinger i gang straks efter sommerferien.

 • Nu rykker såning og hvedekvalitet i USA

  Efter en mildest talt træg start på såningssæsonen for hvede i USA har vejret nu ændret sig i en mere positiv retning for de amerikanske hvedeproducenter. Det har resulteret i en overraskende fremgang i ikke kun såning af hvede, men også i den amerikanske hvedekvalitet.

 • Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

  I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer