Kroghejsevogne til de større entreprenøropgaver

John Ankersen 14-05-2018 11:51:40
En kroghejsevogn fra TopliftStaja er en multifunktions-undervogn til transport af meget forskelligartet gods, både til entreprenør og landbrugsbrug, herunder tanke, møgspreder mv.
Brdr. Toft A/S i Sabro nær Aarhus har indgået aftale om import af en serie af kroghejsevogne fra hollandske TopliftStaja. Målgruppen er maskinstationer, entreprenører og anlægsgartnere
-  Vi markedsfører allerede markedets nok bedste tipvogne fra italienske Zaccaria og har været på udkik efter en kroghejsevogn i høj kvalitet som supplement til tipvognene, oplyser Finn Søndergaard, salgs – og marketingchef hos Sabro firmaet Brdr. Toft A/S.
TopliftStaja kroghejsevognene er udviklet og produceret i Holland i en kompromisløs kvalitet bl.a. med stor anvendelse af højstyrkestål som Domex.
TopliftStaja blev etableret for år tilbage som et samarbejde mellem A.S. Pol BV/Toplift og Staja Machine Construction Company (nu Reesink Production B.V.).  A.S. Pol BV/Toplift har årelang erfaring i opbygning og salg af bl.a. kroghejseløsninger både til landbrug, entreprenør og landtransport.
Reesink Production (tidligere Staja) er en velorganiseret metalproduktionsvirksomhed med årelang erfaring i produktion af bl.a. landbrugsmaskiner af meget høj kvalitet, mest kendt for produktionen af Kaweco græsvogne og gylleudstyr.
 

Multifunktions-undervogn

En kroghejsevogn fra TopliftStaja er en multifunktions-undervogn til transport af meget forskelligartet gods, både til entreprenør og landbrugsbrug, herunder tanke, møgspreder mv.
TopliftStaja er et rent hollandsk udviklet og produceret produkt bygget af første klasses komponenter bygget til professionel kontinuerlig brug. Selve kroghejsesystemet er produceret af Hyva.
Producenten har årelang erfaring i at skræddersy hver enkelt vogn således at den matcher ethvert behov. Netop det at skræddersy er et meget stærk mulighed, da man dermed får en vogn opbygget lige som man vil have den. Reesink Production dokumenterer hver vogn til mindste detalje.
 

Flere modeller fra 12 til 30 ton

TopliftStaja markedsfører en komplet serie af kroghejsevogne med en lastkapacitet fra 12 til 30 tons. Serien er karakteriseret ved en meget stærk og gennemført konstruktion og en høj finish.
De større vogne er som standard udstyret med eget hydraulikanlæg og radiofjernbetjent kontrol af hydraulikfunktioner, og er således uafhængig af traktorens hydraulikanlæg. De store vogne er desuden med hydraulisk akselaffjedring, og med mulighed for hydraulisk hjultræk. Løft af aksler og tillige en mulighed
 • L&F har fået dialog i stand med Folketinget om nye ammoniakkrav

  Miljø- og Fødevareudvalget vil vide mere om de erhvervsøkonomiske konsekvenser af at skærpe ammoniakkravene.

 • Paradokser i planteavlen

  Spinatfrø må ikke bejdses, men kakaoflis – der indeholder store mængder for insekter giftigt koffein – må gerne sælges til haveejere, men ikke anvendes i landbruget. Det undrer planteavlskonsulent Søren Holmgren, som orienterede planteavlere på Stevns.

 • Nye regler for persondata fra i morgen

  I morgen træder EU’s nye persondataforordning i kraft. Dermed kan alle virksomheder, der opbevarer og behandler persondata, få bøder på op til fire procent af omsætningen, hvis ikke de følger reglerne.

 • Kina fjerner straftold på amerikansk soja

  Handelskrigen mellem USA og Kina spiller åbenbart på sidste vers, inden den for alvor er kommet i gang. Kinas straftold på amerikansk svinekød og soja er nu taget af bordet, og det giver fornyet styrke til afgrødepriserne i ikke kun USA, men også her i Europa.

 • Nu rykker såning og hvedekvalitet i USA

  Efter en mildest talt træg start på såningssæsonen for hvede i USA har vejret nu ændret sig i en mere positiv retning for de amerikanske hvedeproducenter. Det har resulteret i en overraskende fremgang i ikke kun såning af hvede, men også i den amerikanske hvedekvalitet.

 • Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

  I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.

Digitale brochurer

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

SAMSON AGROLIZE har stor succes med at sælge PG II gyllevognsserien fra SAMSON AGRO. Det er en højkvalitets gyllevognsserie, der er udviklet til den professionelle bruger, og som udmærker sig ved at have en meget høj kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Den er udviklet i samarbejde med brugerne og har derfor en meget veludviklet optionsliste.

Bakkegård A/S er din professionelle serviceleverandør inden for affald og organisk materiale. Vi tilbyder alt fra neddeling af træ og affald til sortering af kompost og udlejning af maskiner

Se flere brochurer