Maskinforretning i nyt samarbejde

John Ankersen 08-07-2018 07:00:01
Jan Garder, (th), og Jørgen Bay giver hinanden håndslag på et godt nyt samarbejde.
Skibbild Smede- og Maskinforretning indleder samarbejde om Fendt-service med Fendt-specialisten TBS
Pr. 1. juli er Skibbild Smede- og Maskinforretning Fendt-servicepartner for TBS, der med afdelinger i Starup og Holstebro er en af landets store Fendt-forhandlere.
Med aftalen om service i Skibbild og Askildrup Agro v. Randers som områdeforhandler tegner der sig efterhånden et Danmarkskort, hvor Fendt-ejere i hele Midt- og Sydjylland kan blive serviceret af TBS og deres partnere.
Skibbild Smede- og Maskinforretning har siden 1978 har haft adresse på Herningvej 86 i Skibbild, og siden 1982 har Fendt været et af omdrejningspunkterne for firmaets aktiviteter.
De sidste godt 20 år har ejeren heddet Jørgen Bay, og han er godt tilfreds med den nye aftale.
- Vi er et mindre firma, som nemt vil komme i klemme i den nuværende strukturudvikling i branchen. Med den nye aftale er firmaets fremtid sikret og fortsætter i den retning, vi altid har arbejdet imod, nemlig god og hurtig service med fokus på Fendt.
 

Mindre, men stærk på Fendt

Værkstedet i Skibbild råder i dag over 500 m2 moderne faciliteter og har også en indendørs vaskehal. Der er 4 faglærte fuldtidsansatte, som udover værkstedsfaciliteterne råder over 2 veludstyrede servicevogne, når de betjener kunderne ude i felten.
Værkstedet råder over alt i SEC værktøj til Fendt, lige fra hydraulik-tester og pc-udstyr til fejlfinding og programmering af traktorernes avancerede systemer.
Skibbild Smede- og Maskinforretning er på nogle områder en lille maskinforretning, men ikke når det kommer til lager af service- og reservedele.
-  Jeg vil tro, vi har ca. 16.000 forskellige reservedele liggende, så når vi skal bruge noget, kan vi ofte klare os selv, og ellers skaffer vi det til dagen efter, siger Jørgen Bay. Han mener, et godt lager er en nødvendighed for at servicere kunderne hurtigt og kompetent.
- Vores mål er, at vores kunder ikke skal holde stille, hvis det overhovedet kan undgås – og derfor har vi behov for selv at have stumper på hylderne.
Hos TBS er adm. direktør Jan Garder mere end tilfreds med at få Skibbild Smede- og Maskinforretning som servicepartner.
-  En af branchens hårdeste konkurrenceparametre er service. Vi søger konstant efter dygtige serviceteknikere til vores egne afdelinger, og de er vanskelige at finde, så når vi med aftalen med Skibbild sikrer, at fem yderst kompetente Fendt-folk fortsætter deres arbejde, kan man kun blive glad.
 
 • - Dødsulykke må mane til ekstra opmærksomhed i landbruget

  Torsdag mistede en brandmand livet, da han var i færd med at slukke en markbrand ved Tåstrup sydvest for Aarhus.

 • Statistik: Rekordlavt niveau på vinterafgrøder

  Arealet i Danmark med vinterafgrøder er på det laveste niveau i dette århundrede, viser tal fra Danmarks Statistik.

 • Standardløsninger sænker ikke antibiotikaforbruget

  Hvis antibiotikaforbruget skal minimeres, så handler det om godt management, hvor smittepresset minimeres og sygdomme forebygges.

 • Prisen for foderbyg kan stige markant på europæisk tørke

  Afgrøderne i Europa er hårdt ramt af den tørre sommer. Det er ikke kun hveden der oplever svære vejrforhold i Europa, det samme gør sig gældende for foderbyg, der efter to års prishandel på et næsten historisk lavt niveau, nu er gået ind i en stigende pris­tendens.

 • Nu rykker såning og hvedekvalitet i USA

  Efter en mildest talt træg start på såningssæsonen for hvede i USA har vejret nu ændret sig i en mere positiv retning for de amerikanske hvedeproducenter. Det har resulteret i en overraskende fremgang i ikke kun såning af hvede, men også i den amerikanske hvedekvalitet.

 • Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

  I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer