Opret profil hos L-Mediehus A/S

Ønsker du at være på forkant med landbrugsnyhederne både både lokalt, regionalt og globalt så kan du oprette en profil på L-Mediehus's portaler og modtage et eller flere af vores daglige nyhedsbreve.

Udfyld nedenstående formular for at komme igang og har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du adgang til job-, arrangements- og navnestofmodul på vegne af en virksomhed, bedes du kontakte en af vores mediekonsulenter. Se kontaktoplysninger her ▶▶ Tryk her

Adgangskode skal indeholde fra 6 til 15 tegn. Der skal være 1 tal, 1 stort bogstav og 1 lille bogstav

Digitale brochurer

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

SAMSON AGROLIZE har stor succes med at sælge PG II gyllevognsserien fra SAMSON AGRO. Det er en højkvalitets gyllevognsserie, der er udviklet til den professionelle bruger, og som udmærker sig ved at have en meget høj kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Den er udviklet i samarbejde med brugerne og har derfor en meget veludviklet optionsliste.

Bakkegård A/S er din professionelle serviceleverandør inden for affald og organisk materiale. Vi tilbyder alt fra neddeling af træ og affald til sortering af kompost og udlejning af maskiner

Se flere brochurer