Vind en trailersprøjte fra Schaumann Sprayers

Vær med i konkurrencen om:

  • Garden 75 - robust trailer sprøjte med 80 liters sprøjte tank og 2 m sprøjtebom.
  • Elektronisk tænd/sluk 12V.
  • Varmegalvaniseret stål ramme og bom.
  • Reguleringsventil med manometer.

Schaumann Sprayers fremstiller alle former for tågesprøjter, liftsprøjter, have/parksprøjter m.m. – og udfører alt i service. Schaumann Sprayers har også salg af pumper fittings m.m.

Præmien har en værdi  af 6.220 kr. inkl. moms og er sponseret af Schaumann Sprayers 

Svar på nedenstående spørgsmål for at deltage:

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 23. April 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i LandbrugNord – LandbrugSyd – LandbrugFyn - LandbrugØst i uge 18, samt på vores mediers hjemmesider og på Facebook

Månedskonkurrencen er en landsdækkende konkurrence, der kører sideløbende i LandbrugNord – LandbrugSyd – LandbrugFyn - LandbrugØst.

Digitale brochurer

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

SAMSON AGROLIZE har stor succes med at sælge PG II gyllevognsserien fra SAMSON AGRO. Det er en højkvalitets gyllevognsserie, der er udviklet til den professionelle bruger, og som udmærker sig ved at have en meget høj kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Den er udviklet i samarbejde med brugerne og har derfor en meget veludviklet optionsliste.

Bakkegård A/S er din professionelle serviceleverandør inden for affald og organisk materiale. Vi tilbyder alt fra neddeling af træ og affald til sortering af kompost og udlejning af maskiner

Se flere brochurer