bannerPos

Et gavekort på 2.500 kroner til Top Reiter, Land & Fritid

Deltag i konkurrencen!

Et gavekort på 2.500 kroner til Top Reiter (forhandles af Land & Fritid)

Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med over 40 butikker fordelt over hele landet. Vi fører alt fra hus- og have-produkter over foder og udstyr til de fleste hobbydyr og meget andet. Flere af butikkerne er samtidig omdrejningspunkt i mange lokalsamfund. Vi hjælper dig med professionel rådgivning og produkter af højeste kvalitet og så har vi nogle helt vilde tilbud. Pr. 1. marts 2018 overtog Land & Fritid agenturet af Top Reiter i Danmark, og produkterne kan købes i udvalgte butikker samt på landogfritid.dk. Vi har vores egen Top Reiter sadelbil, som kører i hele landet og er bemandet med vores egen sadel-tilretter, så booke et møde hos dig i stalden, så du får den optimale sadel til dig og din hest.

Der har ikke været megen nedbør i Danmark i løbet af sommeren. Hvilken af de tre sommermåneder var i år den tørreste (i gennemsnit for landet)?

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 17. september 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst i uge 39, samt på vores mediers hjemmesider og på Facebook.


Månedskonkurrencen er en landsdækkende konkurrence, der kører sideløbende i LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst