bannerPos

6.000 gæster besøgte årets Mælkefestival

Skuets bedste Holstein-Ko: Kat. nr. 109 – ko nr. 44641-03246 fra Stakkehavegaard i Vojens.

John Ankersen

Journalist
22-09-2018 07:00
Knapt 6.000 gæster lagde vejen forbi Helle Hallen til årets Mælkefestival
Knapt 6.000 gæster lagde vejen forbi Helle Hallen nær Årre i Sydvestjylland til årets Mælkefestival.
Og det var færre end sidste år hvor man anslog at omkring 10.000 gæster lagde vejen forbi og i debut-året 2016, hvor omkring 8.500 gæstede Mælkefestivalen.
Eventkoordinator hos Helle Hallen og en af tovholderne omkring Mælkefestivalen, Lars Sillesen, oplyser, at man som udgangspunkt regner med også at holde Mælkefestival i 2019.
- Nu skal vi lige have gjort indtægter og udgifter op, så tager vi nok den endelige beslutning omkring næste års Mælkefestival i løbet af et par måneder, siger han.
 

Bredt program

For de 6.000 der betalte entré og fik et stempel på hånden var der til gengæld masser af spændende oplevelser.
Inden for i hallen var der masser af spændende stande at se og opleve begge dage, og der var stor interesse.
Udenfor på sportspladsen, der denne weekend var omdannet til dyrskueplads, var der foruden spændende udstillere mulighed for at følge slaget i ringen, når de bedste dyr blev kåret.
 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next