bannerPos

Fysisk Limousineauktion er aflyst

13-03-2020 08:20

Med baggrund i den aktuelle situation omkring Corona-virus i Danmark er Dansk Limousine Forenings fysiske avlsdyrsauktion d. 21. marts ved Sønderskov Slot aflyst.

AFLYSNING De involverede i Dansk Limousine Forenings traditionsrige avlsdyrsauktion havde med spænding fulgt de seneste ugers udvikling i Corona-situationen og var klar til at tage en lang række forholdsregler for at kunne afvikle selve auktionen på forsvarlig vis.
Hvad auktionsteamet dog ikke helt havde forberedt sig på var, at der også kom stop for arrangementer med mellemstort publikum – herunder foreningens avlsdyrsauktion.

Sælges på online-auktion

Det store arbejde med at udvælge og beskrive auktionens 10 tyre, 2 køer og 3 kvier kommer imidlertid ikke til at være forgæves. Efter dialog med sælgerne af dyrene er det i dag besluttet, at de i alt 15 katalognumre inden udgangen af marts skal sættes til salg på online-auktion.

Erfaring med online salg af limousiner 

Dansk Limousine Forening har tidligere solgt individafprøvede tyre fra den nu nedlagte Aalestrup Avlsstation på online-auktion. Det er den hjemmesidefunktion, der nu skal i brug igen.
Det præcise tidspunkt og yderligere information i forbindelse med online-auktionen meldes ud så snart som praktik og nødvendige aftaler er på plads.

jba

 

 

0

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

Hvad vi lærte af Covid 19

Livestream, videomøder, rundvisning og selvstudie var nogle af de metoder, rådgivningsvirksomheden Sagro tyede til, da landet lukkede ned i forbindelse med corona-krisen

Intelligent bufferzone beskytter vandmiljøet

Ny kortfilm viser, hvordan Go-Gris I/S beskytter vandmiljøet ved Horsens. Det er sket med en såkaldt ”intelligent bufferzone” mellem mark og å.

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur
Side 1 af 64 (1267 artikler)Prev1234567626364Next