bannerPos

Nyt jagtområde på NutriFair i 2020

De besøgende, der gæster NutriFair i 2020, bliver derfor ikke bare mødt med faglig inspiration, branche-viden og professionelle input. De får også mulighed for at dyrke en central fritidsinteresse og blive klogere på alt det nye inden for jagtuniverset.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
08-05-2019 11:39
Det nye jagtområde kommer til at omfatte en række udvalgte udstillere med speciale i jagt, og gæsterne kan blandt andet besøge en cafe, hygge sig og opleve en lang række nye og spændende jagtprodukter.

Mange danske landmænd dyrker flittigt jagt i fritiden, blandt andet på egne jagtområder. Da landmænd samtidig udgør en af vores mest centrale målgrupper, er det nærliggende at udvide NutriFair-udstillingen til at omfatte et helt nyt jagtareal. 

De besøgende, der gæster NutriFair i 2020, bliver derfor ikke bare mødt med faglig inspiration, branche-viden og professionelle input. De får også mulighed for at dyrke en central fritidsinteresse og blive klogere på alt det nye inden for jagtuniverset.

Messen peger ind i vores kerneområde

I januar kunne besøgende slå et smut forbi grovvareselskabet Hornsyld Købmandsgaard A/S, der har udstillet på messen i fem år. Og grovvareselskabet vil da også være til stede næste år for sjette gang.

Messens struktur passer nemlig godt til selskabet, hvor der er fagligt relevante besøgende, som er interesserede i det, Hornsyld Købmandsgaard tilbyder. De intime rammer og det høje faglige niveau giver god mulighed for at komme tættere på kolleger, eksisterende og nye kunder, fortæller markedsføringskoordinator i Hornsyld Købmandsgaard, Anders Kristensen.

- NutriFair er en god overskuelig fagmesse, hvor deltagerne er de rigtige beslutningstagere. Messen peger ind i vores kerneområde, derfor vil det også være den, vi fremover vil foretrække at deltage på, fortæller Anders Kristensen.

NutriFair-udstillingen afholdes den 15. og 16. januar 2020.

0

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.

Økologisk Landsforening laver 200 omlægningstjek om året

Hos Økologisk Landsforening laver man omkring 200 omlægningstjek om året. Henvendelserne kommer fra hele landet, ung som ældre og tæller alle typer produktioner.

Et omlægningstjek gav et realistisk billede af virkeligheden

Jane Willumsgaard og Søren Noes starter til oktober en omlægning af deres jord på Hjarnø. De er ikke landmænd, men har efter et omlægningstjek besluttet sig for at prøve kræfter med økologiske pluk selv-hindbær og maltbyg til ølproduktion.

Gourmet i gårdbutikken

Mellem 200 og 300 kunder gæster hver uge gårdbutikken på Gundestrup Mejeri og Bryggeri.

Hoff brygger øl på ostevalle

Gundestrup Mejeri og Bryghus har sit eget bryggerikoncept, hvor der brygges øl på valle fra osteproduktionen.

Mejerimand forelskede sig i en gammel dame

Den gamle dame er identisk med Gundestrup Mejeri og Bryggeri, hvor Jørgen Hoff i dag producerer 22 forskellige specialoste og 8 forskellige specialøl.

Landmænd bør være rustede til corona-udfordringer

Landbrugsrådgivning Syd opfordrer alle landmænd til at have en plan klar, så de kan håndtere 2020 udfordringerne uden, at hele læsset vælter.

Velfungerende dræn starter med en god projektering

En overordnet og langsigtet drænplan er mange penge værd, men der er mange faktorer, der skal overvejes og undersøges, inden entreprenørmaskinerne for alvor skal i jorden.
Side 1 af 60 (1199 artikler)Prev1234567585960Next