bannerPos

Sjælden kæmpe til åbent hus

Krampe Bandit 980 er producentens største båndaflæsser med plads til 55 kubikmeter.
03-12-2019 09:41

Ved Midtfjord Agros åbent hus på torsdag den 5. december bliver der mulighed for at se en sjælden kæmpe. Krampe Bandit 980 er producentens største båndaflæsser med en kapacitet på 55 kubikmeter.

Vognen er solgt til en lokal kunde og er udført med ekstraudstyr som hydraulisk undervogn, elektronisk tvangsstyring, trådløs fjernbetjening og sort lakering. Den store vogn får følgeskab af andre Krampe-vogne, mens Midtfjord Agro har samlet Nordjyllands største Kuhn-udstilling med redskaber til både jord, stub, såning, græs, foder og høst.

- Vi er full line Kuhn, det indebærer, at vi er optaget i den store Kuhn Familie med Kuhn idoc, Kuhn itec og My Kuhn. Alt sammen noget, der giver os og vores kunder en stor værdi i hverdagen, både i forhold til fleksibilitet og økonomi, lyder det fra Midtfjord Agro, der også fører Deutz Fahr, Ålø, Thaler, Dalbo og Polaris.

cc
 

0

Så er der igen varer på hylderne

Både sælgere og købere valgte at »klappe hesten«, efter statsminister Mette Frederiksen tonede frem på skærmen og lukkede store dele af landet ned

Alle ejendomme er unikke

Skal de gamle bygninger rives ned eller skal de renoveres og have nyt liv i form af anden anvendelse? Skal det aldrende stuehus bevares og gennem en renovering bringes op til nutidens standard i forhold til indretning, energi og komfort? Det er ofte stillede spørgsmål og kræver en grundig vurdering, inden der kan gives et klart svar.

LandboSyd åbner afdeling på Fyn

Der bliver nu hårdere konkurrence om både medarbejdere og rådgivningskunder på Fyn. Sønderjyske LandboSyd går nemlig nu i clinch med Velas og åbner kontor med fokus på økonomirådgivning på Fyn.

Byer og skov vokser, landbrugslandet skrumper

Af Peter Bohsen Jensen, Bestyrelsesmedlem i Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug, Bygaden 25, Rårup, 7130 Juelsminde

Snitter måler græsudbytte til grovfoderlageret

SLF arbejder sammen med Seges og flere landboforeninger om at højne grovfoderproduktionen fra mark til lager. Landmand Eigil Miang ved Rødding deltager i projektet, og for få uger siden fik han snittet græs, der blev målt til brug for lagerregistrering.

Udstillere glæder sig til Agromek 2021

Blandt udstillere på næste års Agromek 2021 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.
Side 1 af 64 (1273 artikler)Prev1234567626364Next