bannerPos

Klar til Agromek 2021

En af de udstillere, der allerede har besluttet sig for at være med på Agromek, er Sukup Europe / DanCorn, der producerer anlæg til korntørring og -opbevaring. Her ses standen på seneste Agromek. Foto: Wiegaarden.
15-03-2020 14:12

Mange virksomheder har allerede meldt sig klar til at udstille på næste års Agromek-messe i Herning.

MESSE - Selv om der først er Agromek igen om næsten et år, er der fuld gang i forberedelserne, og mange udstillere har allerede meldt deres ankomst.

Det fortæller Agromeks direktør Claus Hermansen, som glæder sig til igen at kunne præsentere Nordeuropas største samlede landbrugsmesse.

En af de udstillere, der allerede har besluttet sig for at være med på Agromek, er Sukup Europe / DanCorn, der producerer anlæg til korntørring og -opbevaring.

- Agromek er vores vigtigste udstilling på hjemmemarkedet. Der er vores vindue ud til de danske kunder, fortæller salgschef for Danmark, Ole Laustsen, Sukup Europe.

Virksomheden har en stor eksport og udstiller derfor gennem forhandlere rundt om i Europa. Men når det gælder det danske marked, er Ole Laustsen ikke i tvivl om Agromeks værdi til at tiltrække nye kunder og holde kontakten til eksisterende kunder.

Danske svineproducenter er en stor kundegruppe for Sukup Europe.

-  Det går rigtigt godt for dem i øjeblikket. Det giver os meget stor travlhed, for tendensen er, at flere landmænd foretrækker at have kornet liggende hjemme på gården og så selv producere deres foderblandinger. Samtidig gør strukturudviklingen, at når flere bedrifter slåes sammen, skal der typisk etableres et nyt og større kornanlæg, siger Ole Laustsen.

 

Internationalt forankret

Producenten af staldinventar, BoPil, bliver også at finde på Agromek ’21.

- Agromek er internationalt forankret, så vi skal med på Agromek for at kunne tage imod vores kunder fra ind- og udland, og herunder specielt fra de skandinaviske lande, siger marketingmanager Naja Lindorf, BoPil.

 Bopil har sit fokus på løsninger til grisestalde.

- Det er et område, hvor der er sket en kraftig udvikling i de senere år blandt andet drevet frem af hensyn til dyrevelfærd. Derfor glæder vi os at til at kunne præsentere vores løsninger for både nuværende og nye kunder. Vi har meget, vi gerne vil præsentere og har derfor øget standen med 30 procent til 120 kvadratmeter, siger Naja Lindorf.

 

God start på dialog

En anden udstiller, der ser frem til Agromek, er grovvarevirksomheden ATR Landhandel.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at deltage på Agromek. Stort set alle professionelle landmænd, og mange fritidslandmænd besøger Agromek. Vi henvender os til både kvægbrugere, svineproducenter og planteavlere, og dem kan vi alle møde på Agromek, siger direktør Martin Lauridsen, ATR Landhandel.

Hans erfaring er, at deltagelsen i Agromek giver mange kontakter, der skal følges op på bagefter.

- Fordelen ved en messe er, at når gæsterne kommer ind på vores stand, er det fordi de har konkrete spørgsmål eller er interesserede i at tale med os. Det er en god start på en dialog, og noget andet end at ringe op til en, man ikke kender, siger Martin Lauridsen.

Agromeks direktør, Claus Hermansen, understreger, at Agromeks styrke er, at det er en meget bred udstilling, der appellerer til alle landmænd fra ind- og udland, uanset hvad deres produktion omfatter.

Agromek ’21 holdes i MCH Messecenter Herning i dagene 19.-22. januar 2021.

jba

0

Specialist i alle typer hegn

Som en af de største og ældste udbydere af hegn og hegnsløsninger til både landbruget og en lang række andre brancher, er Poda Hegn specialist inden for sit felt til både store som mindre hegns-opgaver.

Helt ud til hegnet

PIT Hegn er klar med gode tilbud og forsendelse af varer i den ekstraordinære situation, her hvor dyrene skal på græs.

Slagtesvineproducenter risikerer bøder

Med den rekordhøje svinenotering producerer landets slagtesvineproducenter mange steder grise med en høj afgangsvægt. Men afgangsvægten er et problem og kan munde ud i store bøder, da de mange steder overskrider grænserne i de eksisterende miljøgodkendelser, fortæller tre Velas-rådgivere.

Det snerper til med at få vedligeholdt eller nyplantet læhegn

Gamle læhegn vil snart være sprunget ud og dække for overblikket. Og nye planter bliver udsolgt om et par måneder, siger plantningskonsulent hos HedeDanmark.

Redskaber når frem til forårsarbejdet

Corona-krisen har lukket mange forretninger ned i Danmark – dog ikke Brørup Traktor- & Maskincenter, hvor lastbilerne ruller ind på pladsen med nye polske landbrugsredskaber til forårsarbejdet

- Planen er, at jeg skal leve af butikken

Naturpleje med kvæg og får sikrer efterhånden en stor del af indtægten for ægteparret Michael Baun og Bente Villadsen på Fanø.

Bidt af naturpleje

Før overså Michael Baun sjældne sommerfugle og blomster i marken. Sidste år fik han sammen med sin hustru, Bente Villadsen, 15. Juni Fondens årlige ildsjælepris for at have gjort en særlig indsats for naturen.

12 millioner øko-æg

Det producerer hønsene pr. år i Vallø Øko ApS, hvor dyrevelfærd står højt på dagsordenen, og EU har ydet tilskud til forskellige former for miljøteknologi.

Dyrevelfærd står højt på dagsordenen

Valløs filosofi: En høne, der har det godt, spiser mindre foder og lægger mange æg.

Ny i spidsen for HK planteavl

Hornsyld Købmandsgaard A/S har ansat Kenneth Søbye som produktchef for planteavl
Side 1 af 58 (1152 artikler)Prev1234567565758Next