bannerPos

Erhvervshus Sydjylland skal bo i Vojens

Erhvervshus Sydjylland får domicil i SLF´s rådgivningscenter i Vojens.

John Ankersen

Journalist
02-01-2019 16:00
Erhvervshus Sydjylland får til huse i SLFs hovedsæde på Billundvej 3 i Vojens, hvor erhvervshuset er startet op i helt ny konstruktion pr. 1. januar 2019.

Regeringen og Dansk Folkeparti besluttede tidligere på året at samle en række lokale erhvervshuse i kommunerne for at forenkle erhvervsfremmesystemet, og siden har kommuner og stat været i gang med at finde ud af, hvor de seks erhvervshuse skulle placeres i landet.

 

Kompetencer og specialister samlet et sted

Nu er det endelig afgjort, at erhvervshuset i Sydjylland, Erhvervshus Sydjylland, fremover skal holde til i Vojens på Billundvej 3, hvor SLF – Sønderjysk Landboforening – holder til. SLF har flere kvadratmeter stående til rådighed og har tidligere tilbudt, at erhvervshuset kunne være på Billundvej 3.

- Det er glædeligt, at valget faldt på SLF. På vores adresse bor Vækstfonden til leje, det har de gjort siden 2015. Det giver det nye Erhvervshus og Vækstfonden muligheden for at udnytte synergier. Der er en stor styrke i at samle erhvervskompetencer og specialister et sted. Det har vi også god erfaring med i landbrugscentrene, hvor man typisk kan få svar på alle erhvervsfaglige spørgsmål i samme hus. Vi ser frem til at godt samarbejde på tværs af huset, siger formand for SLF, Christian Lund.

 

Vækstfond og rådgivningsvirksomhed

Erhvervshus Sydjylland skal sikre et forenklet og fremtidssikret erhvervsfremmesystem, og være med til at lette virksomheders og iværksætteres adgang til kompetent og specialiseret erhvervsservice i forbindelse med virksomhedsstart, drift og – udvikling.

Formand for Erhvervshus Sydjylland, borgmester i Tønder Kommune, Henrik Frandsen ser store muligheder i det nye regionale erhvervshus:
-  Erhvervshus Sydjylland ser frem til et godt arbejdsmiljø i Vojens, hvor vi bliver en del af et stort kollegialt fællesskab med både Vækstfonden og rådgivningsvirksomheden SLF. Vi ser mange fordele. Vi vil kunne understøtte hinanden både fagligt og erhvervsmæssigt, og vi glæder os til at komme i gang med den nye struktur.

-  Det bliver et stort aktiv, og erhvervshuset vil være med til at fremme innovation og erhvervsudvikling i det syd- og sønderjyske område yderligere, tilføjer han.

Målet er at samle indsatserne og gøre det nemmere for virksomhederne at finde vej til den rette hjælp. Desuden skal Erhvervshus Sydjylland skabe endnu større effekt af indsatserne.

 

Skal landbruget udvikles eller afvikles?

Landbrugets økonomiske kvaler kommer endnu en gang i fokus, når Danske Halmleverandører afholder generalforsamling onsdag i denne uge.

Vandingsmaskiner og trafiksikkerhed

Vejtrafik og vandingsmaskiner kan være problematisk – og kan skabe farlige situationer

LMO slår omsætningsrekord

Siden fusionen mellem rådgivningsvirksomhederne Også årets indtjening er tilfredsstillende, og virksomheden har nu nået en størrelse, hvor det er muligt at udlodde en rekordstor del af overskuddet til ejerforeningerne.

Tørkesommer har givet stor interesse for vandingsanlæg

Sidste års ekstremt varme og tørre danske sommer, har øget interessen markant for markvanding

Klimafokus på landbrugets fremadrettede dagsorden

LHN så - på generalforsamlingen i Tinglev forleden - tilbage på udfordringsfyldt år i landbruget, og en dagsorden i befolkningen, og blandt politikerne, hvor klimaet får stadig større betydning og indflydelse

Familielandbrugs-formand savner fakta i debatten

Debatten om planteværn, natur og klima var i fokus, da Familielandbruget LRS i Vejle tirsdag holdt generalforsamling, hvor der var genvalg til formand Svend Aage Steenholdt.

Østjysk dyrskue med ny profil

Stort madmarked og børneland er blandt de nye friske tiltag på et anderledes dyrskue i Horsens, hvor visionen er at blive et stort jysk madevent kombineret med traditionelt dyrskue

Markvanding med bedre driftsøkonomi

Ødelagte afgrøder og unødige reparationsudgifter til rørbrud midt i højsommeren er et scenarie, de fleste landmænd gerne vil undgå. Men rørbrud og andre gener i forbindelse med markvanding kan undgås ved at skifte til en frekvensreguleret pumpe, der giver langt bedre driftsøkonomi og minimal risiko for rørbrud.

Professionel skovservice og naturpleje

Hos Alstrup Skovservice ved Videbæk har man specialiseret sig inden for en bred vifte af skov- og naturpleje-opgaver – blandt andet for Skov- og Naturstyrelsen.

Limousiner indgår samarbejde med forsikringsselskab

Et nyt samarbejde mellem Dansk Limousine Forening og Topdanmark skaber både muligheder, fordele for medlemmerne og stor glæde hos begge parter.
Side 1 af 34 (669 artikler)Prev1234567323334Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer