bannerPos

Limousiner indgår samarbejde med forsikringsselskab

Fra venstre Preben Rasmussen, Topdanmark og yderst til højre Maiken Filtenborg, Topdanmark. I midten Søren Grunnet, Dansk Limousine Forening

Redaktionen

11-03-2019 08:08
Et nyt samarbejde mellem Dansk Limousine Forening og Topdanmark skaber både muligheder, fordele for medlemmerne og stor glæde hos begge parter.

I januar 2019 indgik Topdanmark og Dansk Limousine Forening en aftale, som skal styrke samarbejdet mellem limousineavlere, foreningen og forsikringsselskabet.

- Vi har mange års erfaring med forsikring til kvægavlere og med det nye samarbejde håber vi, at komme endnu tættere på Limousineforeningens medlemmer. Blandt andet vil vi deltage ved diverse arrangementer og dyrskuer, hvor Dansk Limousine Forening er deltager eller arrangør, Preben Rasmussen, Landbrugschef hos Topdanmark.

Samarbejdet vil indebære en række fremtidige fordele for foreningens medlemmer. Topdanmark har allerede en samlet dækning målrettet kødkvægsavlere, som Limousineforeningens medlemmer kan få glæde af.

Forsikringen til kødkvæg er et tilvalg til den eksisterende landbrugsforsikring og dækker eksempelvis: - Fritgående kvæg ved ulvebid, omkostninger til indfangning af kvæg, hvis de bryder ud af folden og stikker af, - Hvis kvæget gør skade på fortidsminder eller fredede arealer som gravhøje og mindesmærker, - Skade på medhjælpere under dyrskue Søren Grunnet, formand for Dansk Limousine Forening, glæder sig over, at de nu kan tilbyde medlemmerne et produkt, som er målrettet dem:

- Vi er glade for at vores medlemmer nu kan drage nytte af dette samarbejde,” siger han og bliver flankeret af Preben Rasmussen:

- Vores aftale med foreningens medlemmer passer godt ind i vores løfte om, at vi passer på det som betyder mest. Med dette samarbejde kommer vi tættere på foreningens medlemmer og ser frem til at indfri vores løftet.

 

Skal landbruget udvikles eller afvikles?

Landbrugets økonomiske kvaler kommer endnu en gang i fokus, når Danske Halmleverandører afholder generalforsamling onsdag i denne uge.

Vandingsmaskiner og trafiksikkerhed

Vejtrafik og vandingsmaskiner kan være problematisk – og kan skabe farlige situationer

LMO slår omsætningsrekord

Siden fusionen mellem rådgivningsvirksomhederne Også årets indtjening er tilfredsstillende, og virksomheden har nu nået en størrelse, hvor det er muligt at udlodde en rekordstor del af overskuddet til ejerforeningerne.

Tørkesommer har givet stor interesse for vandingsanlæg

Sidste års ekstremt varme og tørre danske sommer, har øget interessen markant for markvanding

Klimafokus på landbrugets fremadrettede dagsorden

LHN så - på generalforsamlingen i Tinglev forleden - tilbage på udfordringsfyldt år i landbruget, og en dagsorden i befolkningen, og blandt politikerne, hvor klimaet får stadig større betydning og indflydelse

Familielandbrugs-formand savner fakta i debatten

Debatten om planteværn, natur og klima var i fokus, da Familielandbruget LRS i Vejle tirsdag holdt generalforsamling, hvor der var genvalg til formand Svend Aage Steenholdt.

Østjysk dyrskue med ny profil

Stort madmarked og børneland er blandt de nye friske tiltag på et anderledes dyrskue i Horsens, hvor visionen er at blive et stort jysk madevent kombineret med traditionelt dyrskue

Markvanding med bedre driftsøkonomi

Ødelagte afgrøder og unødige reparationsudgifter til rørbrud midt i højsommeren er et scenarie, de fleste landmænd gerne vil undgå. Men rørbrud og andre gener i forbindelse med markvanding kan undgås ved at skifte til en frekvensreguleret pumpe, der giver langt bedre driftsøkonomi og minimal risiko for rørbrud.

Professionel skovservice og naturpleje

Hos Alstrup Skovservice ved Videbæk har man specialiseret sig inden for en bred vifte af skov- og naturpleje-opgaver – blandt andet for Skov- og Naturstyrelsen.

Limousiner indgår samarbejde med forsikringsselskab

Et nyt samarbejde mellem Dansk Limousine Forening og Topdanmark skaber både muligheder, fordele for medlemmerne og stor glæde hos begge parter.
Side 1 af 34 (669 artikler)Prev1234567323334Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer