bannerPos

Limousiner indgår samarbejde med forsikringsselskab

Fra venstre Preben Rasmussen, Topdanmark og yderst til højre Maiken Filtenborg, Topdanmark. I midten Søren Grunnet, Dansk Limousine Forening

Redaktionen

11-03-2019 08:08
Et nyt samarbejde mellem Dansk Limousine Forening og Topdanmark skaber både muligheder, fordele for medlemmerne og stor glæde hos begge parter.

I januar 2019 indgik Topdanmark og Dansk Limousine Forening en aftale, som skal styrke samarbejdet mellem limousineavlere, foreningen og forsikringsselskabet.

- Vi har mange års erfaring med forsikring til kvægavlere og med det nye samarbejde håber vi, at komme endnu tættere på Limousineforeningens medlemmer. Blandt andet vil vi deltage ved diverse arrangementer og dyrskuer, hvor Dansk Limousine Forening er deltager eller arrangør, Preben Rasmussen, Landbrugschef hos Topdanmark.

Samarbejdet vil indebære en række fremtidige fordele for foreningens medlemmer. Topdanmark har allerede en samlet dækning målrettet kødkvægsavlere, som Limousineforeningens medlemmer kan få glæde af.

Forsikringen til kødkvæg er et tilvalg til den eksisterende landbrugsforsikring og dækker eksempelvis: - Fritgående kvæg ved ulvebid, omkostninger til indfangning af kvæg, hvis de bryder ud af folden og stikker af, - Hvis kvæget gør skade på fortidsminder eller fredede arealer som gravhøje og mindesmærker, - Skade på medhjælpere under dyrskue Søren Grunnet, formand for Dansk Limousine Forening, glæder sig over, at de nu kan tilbyde medlemmerne et produkt, som er målrettet dem:

- Vi er glade for at vores medlemmer nu kan drage nytte af dette samarbejde,” siger han og bliver flankeret af Preben Rasmussen:

- Vores aftale med foreningens medlemmer passer godt ind i vores løfte om, at vi passer på det som betyder mest. Med dette samarbejde kommer vi tættere på foreningens medlemmer og ser frem til at indfri vores løftet.

 

Få tjekket brønde og udløb

Rådgiver opfordrer til, at foråret blandt andet bruges til at få overblik over, om drænrør skal spules og brønde renses for sand og grus.

Grønt forår hos sydjysk maskinforretning

Maskinforretningen A.P. Jørgensen i Ribe havde forleden inviteret til mini-messe for den grønne sektor.

Danske ægproducenter under pres

Danske supermarkedskæder takker nej til danske buræg, men enkelte kæder takker ja til udenlandske. Det udfordrer danske ægproducenter

Teat- scrubberen fra FutureCow

Teatscrubberen klarer vask, desinfektion, stimulering og tørring af patten i én arbejdsgang. Og den gør det ens hver eneste gang, uanset hvem malkeren er.

Pileurt bør bekæmpes som bjørneklo

Pileurter breder sig, viser ny Momentum-analyse. I otte ud af ti kommuner udkonkurrerer de andre arter. De er blevet indført som prydplanter i de danske haver, men nu er pileurter blevet en invasiv art, der skaber problemer i naturen.

Debuterer på skuet

Det er første gang, Dennis Keller Hansen udstiller på et dyrskue, men der er flere på vej senere på året

Ny bag ploven

Jesper Rusbjerg er fascineret af den gammeldags håndværk og får erfaren rådgivning

To lokale tv-stjerner

Hygum Hjemstavnsgård ved Rødding har dannet ramme om optagelser til tv-serien »Grænseland« i anledning af 100-året for genforeningen.

Dumper sætter nye standarder for sikkerhed

Maskinvirksomheden Hydrema er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue.

Dalum sender plantespecialister til Kina

Kinesiske forbrugere kan fremover sende en venlig tanke til underviserne på Dalum Landbrugsskole, når de sætter tænderne i frisk frugt og grøntsager.
Side 1 af 40 (790 artikler)Prev1234567383940Next