bannerPos

Tican har nye vækstplaner på hjemmemarkedet

19-08-2016 12:29

En ambitiøs vækstplan på hjemmemarkedet for forædlede kødprodukter og udskæringer af svine- og oksekød søsættes nu af Tican, som har produktionsafdelinger i Thisted, Brørup og Ansager.

En ny vækstplan fra Tican betyder, at hjemmemarkedsafdelingen i Ansager kan imødese øget aktivitet på både pølser, marinerede specialiteter m.v. samt pakning af ferske svine- og oksekødsprodukter, idet det er planen at supplere sortimentet af svinekød fra Tican med oksekød fra de tyske ejere Tönnies.

Baconproduktionen flyttes til UK fra 1. oktober i år, hvilket betyder, at afdelingen i Ansager produktionsmæssigt bliver omdrejningspunktet for den nye vækstplan på det danske marked.

- Vi er efterhånden kommet langt med integrationen af Ticans virksomheder i England, Polen og Danmark i Tönnies koncernen, og det er særdeles positivt, at vi nu kan iværksætte denne vækstplan på det danske marked. Vi ønsker at blive langt mere synlige i Danmark, og det er vor opfattel-se, at markedet har ventet på dette initiativ. Vi glæder os til at præsentere konceptet for kunderne, siger adm. direktør Ove Thejls og tilføjer: - En del af planen er i øvrigt også at markedsføre økologisk svinekød – det er vi klar med i løbet af et par måneder.

Tican har hovedkontor i Thisted og slagter ca. 3,5 mio. grise om året svarende til ca. 20 % af den danske produktion. Virksomheden beskæftiger ca. 1000 medarbejdere på de 3 danske produktionsafdelinger

0

Ny minilæsser fra Giant er helt elektrisk

Ny elektrisk Giant-minilæsser løfter lydsvage og CO2-neutrale læsseopgaver for østjysk anlægsgartner på opgave i Silkeborg. Maskinforretningen Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe er dansk importør af de hollandske minilæssere.

Agromesse på Mors

En række Mors-virksomheder er gået sammen om at lave en corona-venlig agromesse. I uge 27 kan man besøge dem, hver og en og se et bredt udvalg af deres produkter.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Skærpet kontrol af svinetransporter fortsættes

Kontrollen med landets mange svinetransporter blev i 2018 skruet op, og det har været til gavn for dyrevelfærden. Det konkluderer en evaluering fra Fødevarestyrelsen.

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.
Side 1 af 62 (1237 artikler)Prev1234567606162Next