bannerPos

Udstilling på Landsskuet fyldt op

John Ankersen

Journalist
13-04-2019 07:09
Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.- 6. juli
Der er mere end tre måneder til åbningen af Landsskuet 2019 i Herning, men dyrskuet er allerede tæt på at melde udsolgt på Landsskuepladsen, hvor maskiner og produkter til landbruget og livet på landet udstilles den 4.-6. juli.
- Der er kun ganske få ledige stande tilbage, selv om vi i år oven i købet har fået mere plads i hjertet af Landsskuepladsen ved at flytte vores fødevareudstilling ind i natur- og haveudstillingen. Her etablerer vi under titlen ’Fødevarer i naturen’ et anderledes og større område med fokus på fødevareoplevelser, siger Mads Fjordside, daglig leder af Landsskuet. 
Han glæder sig også til et nyt samarbejde med fagmediet Maskinbladet, som sammen med fuldtidslandmænd skal udpege de største nyheder i maskin- og produktudstillingen. Blandt de nye udstillere, der får chancen for at vinde Landsskuets Nyhedspris, er for eksempel DeLaval og Lemken.    
Landsskuet, der er det landsdækkende dyrskue i Danmark, udstiller desuden cirka 2500 af landets bedste husdyr. Tilmeldingen af heste, kvæg, får og geder åbner i løbet af april.
Cirka 50.000 gæster besøger hvert år det store dyrskue, der varer tre dage. 
 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next