bannerPos

Reservedele til entreprenørmaskiner

- Udvidelsen af reservedelssortimentet betyder samtidig, at vi også udvider vores stab af sælgere i Danmark og Sverige, så vi kan servicere bestående, men også nye kunder indenfor entreprenørbranchen, forklarer Johnny Gram, administrerende direktør for Granit Parts Skandinavien.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
16-01-2019 07:00
Granit Parts udvider med reserve- og sliddele til entreprenørbranchen i begyndelsen af det nye år.

Et helt nyt produktområde for Granit Parts i Aabenraa bliver lanceret i begyndelsen af det nye år. Det kommer til at bestå af gængse reserve- og sliddele til entreprenørmaskiner, men også dele som gummibælter, kabinedele, motordele, redskaber og skovle kommer på programmet.

- Det er et program, der vil passe godt ind i vores bestående sortiment af reserve- og sliddele samt tilbehør til landbrug, skov, have og park samt industrien, siger Johnny Gram, administrerende direktør for Granit Parts Skandinavien.

- Med de nye dele til entreprenørmaskiner råder vi nu over et lager på over 250.000 varenumre til levering næste morgen ude hos vores forhandlerne.

 

Katalog på gaden

- Udvidelsen af reservedels- og sliddelesortimentet betyder samtidig, at vi også udvider vores stab af sælgere i Danmark og Sverige, så vi kan servicere bestående, men også nye kunder indenfor entreprenørbranchen, forklarer direktøren.

- Vigtigt for os nu er at få en dialog med landets entreprenørvirksomheder, så vi fremadrettet kan tilpasse og udvide vores sortiment til kundernes behov på dette nye område, siger han og tilføjer, at firmaets nye katalog »Entreprenørmaskiner« vil være ude hos forhandlerne hér i starten af 2019.

 

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next