bannerPos

Certificerede varmevekslere i fjerkræstaldene

Varmeveksler fra Rokkedahl Energy. Arkivfoto
18-11-2020 10:57

Hos Rokkedahl Energi er man specialister indenfor varmevekslere til fjerkræstalde. Varmevekslere, der vel at mærke er certificerede og dokumenterede for deres virkning

FJERKRÆ Rokkedahl Energi er specialister indenfor varmevekslere til kyllingestalde, og for knapt et år siden fik virksomheden en dokumenteret anerkendelse af sine varmevekslere.

Hér opnåede man nemlig at få sine varmevekslere Vera-certificerede – en investering, som man fik lavet i samarbejde med Fjerkræafgiftsfonden.

Certificeringen blev lavet på ammoniakudledningen, der ifølge virksomheden er reduceret med godt en fjerdedel.

Varmeveksleren fra Rokkedahl fås fra 11.700 kubikmeter pr. time til 31.000 kubikmeter pr. time. Varmeveksleren fungerer i korthed ved, at den tilfører opvarmet frisk luft til kyllingestalden.

Den friske varme luft opvarmes med den ”brugte” luft, s0m bliver suget ud af kyllingestalden. Den friske og den ”brugte” luft passerer varmeveksleren på hver sin side af en række lameller.

Se mere på www.rokkedahl.dk

jba/teba

0

EU-politikere så på grisetransport

To EU-politikere på grisetransport til Padborg forleden: Kan dyr transporteres over otte timer? – Det var det spørgsmål de to søgte svaret på forleden, hvor de var med på grisetransport fra Fyn til DTL A/S i Padborg – grise der skulle videre til Tyskland.

Nyt malkeanlæg skulle være arbejdsmiljøvenligt og enkelt

Stor sydvestjysk mælkeproducent gik fra en malkekarrusel til et 2x24 side by side malkeanlæg. Teknikken er monteret i en lun og tør kælder - afskærmet fra malkestaldens fugtige miljø.

Undgå lungebetændelse hos kalvene

Efteråret er over os, og inden længe kommer vinteren. Med den kommer også de kolde træk-vinde i stalden, som kan resultere i forkølelse og lungebetændelse hos kalvene.

Hurtig udrykning reddede brunsten hos køerne

Med 45 ansatte har Jysk IT styrken til at hjælpe, når systemerne svigter. Som eksempelvis i kvægstalde ved overvågning af brunst hos køerne

Ny fodergrab til automatisk fodersystem

Lely introducerer en ny fodergrab til det automatiske fodersystem Lely Vector.

Kom og spark (h)jul-dæk hos MI

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) åbner dørene til deres 1200 kvadratmeter store udstilling for landmænd som trænger til at sparke dæk fra nu og frem mod jul – blandt andet på det brede program inden for Kuhn, der som bekendt omfatter fuldfoderblandere til kvæg.

Husdyrauktion – nu med afstand og mundbind

Corona-restriktioner på Husdyrauktionen i Brørup. I lighed med krav om brug af mundbind i butikker og butikscentre, er der indført krav om brug af mundbind ved ophold i alle indendørs haller tilknyttet Brørup Husdyrauktion.

Venstre: - Den grønneste landbrugsreform nogensinde

Nye økoordninger kan fremme nye udviklingsmuligheder for dansk landbrug, siger V-parlamentsmedlem Asger Christensen.

Økologisk Landsforening: - Bedre end den gamle landbrugsstøtteordning

Nye regler om økoordninger for landbrugsstøtten belønner indsatser for fælles samfundsgoder for alle EU’s borgere, siger politisk chef i ØL, Sybille Kyed.

Støjberg tvivler på demonstrationerne gør indtryk på Mette Frederiksen

- Den magtarrogance, vi ser i øjeblikket, den bliver vi simpelthen nødt til at sætte ind over for, pointerede Inger Støjberg fra Venstre kort før hun talte i Aarhus lørdag eftermiddag.
Side 1 af 74 (1480 artikler)Prev1234567727374Next