bannerPos

Sekretær fra egne rækker

Driftsøkonomikonsulent Luise Søvrup, der siden 2013 har været medarbejdervalgt medlem af Centrovice-bestyrelsen, er pr. 1. januar ansat som direktionssekretær.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
10-01-2019 10:44
Luise Søvrup tiltrådte 1. januar som direktionssekretær hos Centrovice.

Det er et kendt ansigt på gangene i rådgivningscentret i Vissenbjerg, som nu har indtaget rollen som sekretær for direktionen og bestyrelsen i Centrovice.

Efter Kirsten Louise Schmidt, som trådte tilbage som direktionssekretær for at gå på pension sidste år, er det nu 46-årige Luise Søndergård Søvrup, som varetager sekretærposten.

Luise Søvrup været ansat i den fynske landboorganisation, lige siden hun i 1992 fik elevplads i det daværende Sydfyns Landbocenter.
Sekretæropgaverne for direktion og bestyrelse vil for Luise Søvrup ikke være ukendt, idet hun siden 2013 har været medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.

Sideløbende med arbejdet som direktionssekretær varetager hun fortsat opgaver i økonomiafdelingen.

Mere om den nye direktionssekretær i næste uges LandbrugFyn.

 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next