bannerPos

Kom til hestefaglig aften

LMO inviterer til hestefaglig aften den 21. marts, hvor der især sættes fokus på skat, moms, miljø, ansættelser og rettigheder ved køb og salg af heste. Arkivfoto: Anders Kurt Simonsen
10-03-2019 07:42

Om end du driver et stutteri, laver regnskab for din lokale rideklub eller du bare er generelt hesteinteresseret, så har du nu chancen for helt gratis at komme hestefaglig aften hos LMO. Det foregår torsdag den 21. marts i Søften med start fra klokken 16.30.

Rådgivningsselskabet har linet sine eksperter op, som giver dig en unik mulighed for at få svar på netop dit spørgsmål omkring skat, moms, miljø, ansættelser eller måske dine rettigheder ved køb og salg af heste.

Således vil skatteekspert Mimi Shin Jensen og revisor Inger Dorscheus Laursen give dig overblik over skat og momsregler. De gennemgår alt fra moms på foder og momspligt for rideklubber til stutteriers betingelser for at blive betragtet som erhvervsmæssig virksomhed. Ligesom de også gør dig klogere på de forskellige skatteordninger, du som selvstændig kan have gavn af.

Bagefter vil arbejdsrådgiver Merete Uhrskov Larsen lære dig om kontrakter, løn under sygdom og barsel, når du har ansatte. Og sidst men ikke mindst vil miljøkonsulent Anne Kirkegaard give dig en opdatering på, hvilke miljømæssige forhold du skal være særligt opmærksom på, når du skal opføre ridehal på din ejendom. Advokat Kenny Elkjær Terp slutter aftenen af med at indvie dig i tips og tricks, når du skal købe, sælge eller leje din hest ud.

Arrangementet varer 2,5 time og er ganske gratis, du skal blot tilmelde dig senest den 15. marts hos LMO.

 

Nem online temperaturmåling med målespyd i afgrøder

Virksomheden care4farm i Kolding har udviklet og sælger et enkelt målespyd til temperaturmåling i afgrøder både ude og inde – fra kornlagre til kartoffelkuler

Højeste indtjening på smågrise nogensinde

Smågriseproducenterne indkasserede rekordhøje 4,3 millioner kroner på bundlinjen i snit i 2019.

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3.000 kvadratmeter til mere end 5.000 kvadrateter. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

Grønt dansk landbrug skal være endnu grønnere

De miljømæssige tiltag, der er sket i landbruget er ikke nok – der skal mere til, slog fødevareminister Mogens Jensen (S) fast på et møde forleden i Agerskov

Fokus på salg af gården

Skal min gård sælges – eller skal jeg selv blive på den? Og hvad siger potentielle købere? KHL sætter fokus på salg af gårde ved et arrangement den 21. februar

Fælles EU-regler lægger bund under dyrevelfærden

Uden fælles EU-regler ville Danmark bare importere mere dårlig dyrevelfærd til lavpris, siger DDD’s formand, Hanne Knude Palshof.

Økologiens varemærke fylder 30 år i Danmark

Det røde ø-mærke fylder 30 år i år. Hans Erik Jørgensen, formand for økologisektionen ved Landbrug & Fødevarer vurderer, at Ø-mærket har været altafgørende for udbredelsen af økologi i Danmark.

- Dyrevelfærd er rigtigt dilemmafyldt

Det er ikke altid indlysende, hvad der tjener dyrevelfærden bedst. Og den må ikke spolere økonomien, siger sjællandsk svineproducent om blandt andet halekupering og kastrektion.

Dyrevelfærd og økonomi går hånd i hånd

Nybygning og ombygning af farestalde vil forbedre både dyrevelfærd og bundlinje.
Side 1 af 55 (1095 artikler)Prev1234567535455Next