bannerPos

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

IDEAL 7 mejetærskeren sammen med Area Sales Manager fra Massey Ferguson Martin D. Jensen og demopilot Lars Bonde. Lars Bonde er udlært i Heden Maskinforretning og læser i øjeblikket til maskinmester.
27-07-2020 11:06

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur

HØST På Fyn, Langeland og Als vil man hen over høsten kunne opleve IDEAL 7. Her vil alle interesserede kunne få mere viden om de unikke egenskaber for modellen og se mejetærskeren i fuld drift. Hovedpunkterne er lavt brændstofforbrug, meget lidt vedligeholdelse og en driftssikker maskine.

Det er demopilot Lars Bonde, som frem til høsten er færdig, er klar til at drage Fyn, Langeland og Als rundt for at give flest mulige landmænd og maskinstationer indblik i og mulighed for at opleve, hvad denne nyudviklede mejetærsker indeholder og kan præstere.

IDEAL 7 er en 1-rotors maskine med 451 HK-7 cylinder AgcoPower motor, 4-hjulstræk samt 35 fods SuperFlow skærebord, Autobalance og AirSense autokølingssystem og 8 rækket shortcut snitter med AciveSpread samt flere andre spændende nye features.

Hvis man vil vide mere om tid og sted for at opleve IDEAL 7, så kontakt Heden Maskinforretning – se mere på www.heden-fyn.dk.

jba    

0

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

Hvad vi lærte af Covid 19

Livestream, videomøder, rundvisning og selvstudie var nogle af de metoder, rådgivningsvirksomheden Sagro tyede til, da landet lukkede ned i forbindelse med corona-krisen

Intelligent bufferzone beskytter vandmiljøet

Ny kortfilm viser, hvordan Go-Gris I/S beskytter vandmiljøet ved Horsens. Det er sket med en såkaldt ”intelligent bufferzone” mellem mark og å.

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur
Side 1 af 64 (1267 artikler)Prev1234567626364Next