bannerPos

Kollagen fra køer som kosttilskud til landmand

Niels Krogh er en af de mange personer, som var skrevet op til et nyt knæ i 2013 – men undgik efter eget udsagn dette ved i stedet at opbygge leddet ved hjælp af aktiv og yumi. Og i dag seks år efter har Niels stadigvæk sit eget knæ og har ingen ledproblemer, idet han fortsat spiser aktiv og fortsætter opbygningen.

John Ankersen

Journalist
15-04-2019 14:40
Rigtig mange landmænd, der er slidte og har ømme, stive led spiser bla. produktet aktiv fra Sundhedsshoppen, men hvad de ikke ved er, at de måske selv er leverandør af råmaterialet, idet proteinstoffet kollagen, som er i produktet aktiv, kommer fra tyske og danske køers væv.
Når køerne slagtes, udvindes proteinstoffet kollagen fra køernes væv, og gennemgår en proces, som sikrer at kroppen kan optage proteinstoffet, når man spiser Berry En’s produkt aktiv, som Sundhedsshoppen v/Kirsten Bak Hansen, forhandler.
- Som det mest værdifulde protein i kroppen findes kollagen i vores muskler, hud, sener og ledbånd. Kollagen betragtes ofte som ” limen”, der holder kroppen sammen, hjælper leddene til nemt at bevæge sig, holder din hud smidig og styrker funktionerne i mavetarmkanalen, forklarer Kirsten Bak Hansen
-  Der findes forskellige typer af kollagen, og hver type består af en blanding af forskellige aminosyrer, som hver især spiller en integreret rolle i vores helbred. Når du bliver ældre, begynder kollagen produktionen at falde naturligt (typisk begyndende midt og sidst i 20’erne), hvilket resulterer i øgede tegn på aldring, såsom rynker, nedsat hudelasticitet, samt ømme og stive led, slutter Kirsten Bak Hansen.
 

To lokale tv-stjerner

Hygum Hjemstavnsgård ved Rødding har dannet ramme om optagelser til tv-serien »Grænseland« i anledning af 100-året for genforeningen.

Dumper sætter nye standarder for sikkerhed

Maskinvirksomheden Hydrema er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue.

Dalum sender plantespecialister til Kina

Kinesiske forbrugere kan fremover sende en venlig tanke til underviserne på Dalum Landbrugsskole, når de sætter tænderne i frisk frugt og grøntsager.

Forårshilsen fra en tredobbelt glad landmand

Af Peter Bohsen Jensen, bestyrelsesmedlem i Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug, Bygaden 25, Rårup, 7130 Juelsminde

- Nye MRSA-regler rammer helt skævt

En ny bekendtgørelse lægger op til, at de stramninger, som svineproducenterne skal leve op til for at minimere risiko for spredning af MRSA-bakterier, rammer de økologiske besætninger, som stort set ingen MRSA-har, hårdt.

Renseri bygges op igen

Danish Agro vil bevare et renseri i den brandhærgede afdeling i Sdr. Hygum ved Rødding

Avler for at få vinderdyr

Familien Olesen og Birkelygaard Jersey er naturligvis klar til at deltage på skuet i Aabenraa

Pensionister risikerer at blive snydt for tilbagebetaling af skat

Sagro har opdaget, at at SKAT ikke havde tilbagebetalt skat af 400.000 kroner til 30 pensionister.

SLF holdt klimamøde med Venstre-politikere

Klima var på dagsordenen, da SLF mandag havde valgmøde med tre Venstrepolitikere i Billund. Tiden er ikke til at sende dansk landbrug nye store regninger, lød det blandt andet fra klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V).

Statsministeren åbner årets Ferguson dage

Lars Løkke Rasmussen besøger Danmarks Ferguson Museum 25. maj.
Side 1 af 39 (767 artikler)Prev1234567373839Next