bannerPos

Kollagen fra køer som kosttilskud til landmand

Niels Krogh er en af de mange personer, som var skrevet op til et nyt knæ i 2013 – men undgik efter eget udsagn dette ved i stedet at opbygge leddet ved hjælp af aktiv og yumi. Og i dag seks år efter har Niels stadigvæk sit eget knæ og har ingen ledproblemer, idet han fortsat spiser aktiv og fortsætter opbygningen.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
15-04-2019 14:40
Rigtig mange landmænd, der er slidte og har ømme, stive led spiser bla. produktet aktiv fra Sundhedsshoppen, men hvad de ikke ved er, at de måske selv er leverandør af råmaterialet, idet proteinstoffet kollagen, som er i produktet aktiv, kommer fra tyske og danske køers væv.
Når køerne slagtes, udvindes proteinstoffet kollagen fra køernes væv, og gennemgår en proces, som sikrer at kroppen kan optage proteinstoffet, når man spiser Berry En’s produkt aktiv, som Sundhedsshoppen v/Kirsten Bak Hansen, forhandler.
- Som det mest værdifulde protein i kroppen findes kollagen i vores muskler, hud, sener og ledbånd. Kollagen betragtes ofte som ” limen”, der holder kroppen sammen, hjælper leddene til nemt at bevæge sig, holder din hud smidig og styrker funktionerne i mavetarmkanalen, forklarer Kirsten Bak Hansen
-  Der findes forskellige typer af kollagen, og hver type består af en blanding af forskellige aminosyrer, som hver især spiller en integreret rolle i vores helbred. Når du bliver ældre, begynder kollagen produktionen at falde naturligt (typisk begyndende midt og sidst i 20’erne), hvilket resulterer i øgede tegn på aldring, såsom rynker, nedsat hudelasticitet, samt ømme og stive led, slutter Kirsten Bak Hansen.
 
0

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.

Økologisk Landsforening laver 200 omlægningstjek om året

Hos Økologisk Landsforening laver man omkring 200 omlægningstjek om året. Henvendelserne kommer fra hele landet, ung som ældre og tæller alle typer produktioner.

Et omlægningstjek gav et realistisk billede af virkeligheden

Jane Willumsgaard og Søren Noes starter til oktober en omlægning af deres jord på Hjarnø. De er ikke landmænd, men har efter et omlægningstjek besluttet sig for at prøve kræfter med økologiske pluk selv-hindbær og maltbyg til ølproduktion.

Gourmet i gårdbutikken

Mellem 200 og 300 kunder gæster hver uge gårdbutikken på Gundestrup Mejeri og Bryggeri.

Hoff brygger øl på ostevalle

Gundestrup Mejeri og Bryghus har sit eget bryggerikoncept, hvor der brygges øl på valle fra osteproduktionen.

Mejerimand forelskede sig i en gammel dame

Den gamle dame er identisk med Gundestrup Mejeri og Bryggeri, hvor Jørgen Hoff i dag producerer 22 forskellige specialoste og 8 forskellige specialøl.

Landmænd bør være rustede til corona-udfordringer

Landbrugsrådgivning Syd opfordrer alle landmænd til at have en plan klar, så de kan håndtere 2020 udfordringerne uden, at hele læsset vælter.

Velfungerende dræn starter med en god projektering

En overordnet og langsigtet drænplan er mange penge værd, men der er mange faktorer, der skal overvejes og undersøges, inden entreprenørmaskinerne for alvor skal i jorden.
Side 1 af 60 (1199 artikler)Prev1234567585960Next