bannerPos

Kollagen fra køer som kosttilskud til landmand

Niels Krogh er en af de mange personer, som var skrevet op til et nyt knæ i 2013 – men undgik efter eget udsagn dette ved i stedet at opbygge leddet ved hjælp af aktiv og yumi. Og i dag seks år efter har Niels stadigvæk sit eget knæ og har ingen ledproblemer, idet han fortsat spiser aktiv og fortsætter opbygningen.

John Ankersen

Journalist
15-04-2019 14:40
Rigtig mange landmænd, der er slidte og har ømme, stive led spiser bla. produktet aktiv fra Sundhedsshoppen, men hvad de ikke ved er, at de måske selv er leverandør af råmaterialet, idet proteinstoffet kollagen, som er i produktet aktiv, kommer fra tyske og danske køers væv.
Når køerne slagtes, udvindes proteinstoffet kollagen fra køernes væv, og gennemgår en proces, som sikrer at kroppen kan optage proteinstoffet, når man spiser Berry En’s produkt aktiv, som Sundhedsshoppen v/Kirsten Bak Hansen, forhandler.
- Som det mest værdifulde protein i kroppen findes kollagen i vores muskler, hud, sener og ledbånd. Kollagen betragtes ofte som ” limen”, der holder kroppen sammen, hjælper leddene til nemt at bevæge sig, holder din hud smidig og styrker funktionerne i mavetarmkanalen, forklarer Kirsten Bak Hansen
-  Der findes forskellige typer af kollagen, og hver type består af en blanding af forskellige aminosyrer, som hver især spiller en integreret rolle i vores helbred. Når du bliver ældre, begynder kollagen produktionen at falde naturligt (typisk begyndende midt og sidst i 20’erne), hvilket resulterer i øgede tegn på aldring, såsom rynker, nedsat hudelasticitet, samt ømme og stive led, slutter Kirsten Bak Hansen.
 

47 jyske fåreavlere besøgte Skotland

Foreningen Sydvestjyske Fåreavlere havde forleden arrangeret en tur til Skotland for deres medlemmer.

Flaget hejst for DLG´s nye domicil i Fredericia

Næste år flytter DLG ind i sit nyopførte domicil ved Fredericia. Forleden var der rejsegilde på det nye 7.500 kvadratmeter store hovedsæde

Nyt biogasanlæg rykker tættere på

De nødvendige tilladelser til et nyt biogasanlæg i Sønderjylland er nu kommet i hus, og hvis landmændene bakker op, kan der indbydes til rejsegilde i efteråret.

TBS udvider sin Fendt-forhandling

TBS Maskinpower overtager aktiemajoriteten i østjyske Askildrup Agro

Interesserede leverandører inviteres til møde om biogasanlæg

Nature Energy og BioenergiSyd har fået tilladelse til at opføre to nye biogasanlæg i Sønderborg – et i Glansager på Als og et nær Kværs. Derfor inviterer BioenergiSyd og Landbrugsrådgivning Syd til et møde for interesserede leverandører den 12. juli kl. 10.

Gang i sønderjysk høst af vinterbyg

Vinterbyggen står flot hos svineproducent Svend Gammelgård ved Haderslev, der onsdag var ude at høste de første hektar

Danish Crown sakker agterud på slagtesvin

Antallet af danske svineslagtninger bare falder og falder – samtidig med at eksporten af levende smågrise sætter ny rekord.

Hjælp de vilde bier med vandhuller og højt græs

Vilde bier mangler føde, levesteder og trues af sprøjtegifte. Alle kan lige nu hjælpe bierne ved at stille vand frem, lade græsset gro og købe økologiske varer. Sådan lyder det fra et projekt i Økologisk Landsforening, der vil have flere vilde vinger og mere natur i agerlandet.

Debat: Regulering på baggrund af virkeligheden

Af Alfred Tværsig Olesen, Bestyrelsesmedlem i Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug Tværsiggaard, Nørregade 53, Hornsyld,

Pas på likviditeten selvom prisen stiger

Gevinsten fra den stigende notering skal i høj grad lægges til side og bruges på et finansielt beredskab, lyder meldingen fra driftsøkonom i LMO.
Side 1 af 44 (880 artikler)Prev1234567424344Next