bannerPos

Dansk maskinforretning lander norsk samarbejdsaftale

16-03-2018 08:59

Stenderup overtog 1. januar 2018 importen af Trioliet fulfoderblandere i Norge og kan ny præsentere Godkalven som ny samarbejdspartner i landet.

Pr. 1. april indleder Stenderup, der har hovedsæde i Rødding, et nyt samarbejde omkring servicering, reparering af Trioliet fuldfoderblandere med det norske firma Godkalven.

Stenderup overtog 1. januar 2018 importen af Trioliet Fulfoderblandere i Norge.

Erling Søyland, ejer af Godkalven, har lang erfaring med fuldfoder, lyder det i en meddelelse fra Stenderup. Han har fodret med fuldfoder i 7 år og kan med baggrund i sine erfaringer servicere om den bedste måde at blande foder.

- Det giver kunderne sikkerhed i at få hurtig service og reparation af deres udstyr, af et firma, som ved hvor vigtigt det er at udstyr til udfodring og blanding af foder ikke står stille. Det er vigtigt at man som mælkeproducent kan føle sig sikker på at få assistance 24/7/365

Godkalven skal servicere områderne Rogaland og Vest Agder

 

0

Nye vogne sørger for foder til 600 malkekøer

Harehedegaard Mælkeproduktion mellem Hovborg og Starup valgte Krampe-vogne, der spiller en stor rolle, når høsten af foder-afgrøder til bedriftens 600 malkekøer og opdræt skal håndteres

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Landbrugsskole startede nyt skoleår med nye traktorer

Et nyt skoleår er startet på Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming, hvor 40 unge landbrugsinteresserede netop er startet på grundforløbet. Derfor var der også elevopløb, da A.P. Jørgensen leverede to nye Claas-traktorer til skolen.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Valtra og Valtec inviterer til traktordemonstration

På torsdag den 17. september inviterer Valtra og Valtec til traktordemonstration ved Toftlund.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.

Har du en værdig sparringspartner til dine handler og finansiering?

I takt med, at landbrugene bliver større og der samtidig er en voksende volatilitet i de priser, som vi køber og sælger produkter til, er det ekstremt vigtigt med en sparringspartner, du har tillid til. Den økonomiske bundlinje er din løn, og bliver naturligt påvirket af gode og dårlige beslutninger - og at være landmand, indkøbs- og salgschef samt bankmand på samme tid, er der vel dårligt nogle, der kan påtage sig med succes.

Udsigt til millioner fra Vestjyllands Andel

Vestjyllands Andel kan præsentere et årsregnskab med et koncernresultat på 87 millioner kroner før skat. Nu lægger bestyrelsen op til at udlodde 50 millioner af overskuddet til medlemmerne..
Side 1 af 67 (1336 artikler)Prev1234567656667Next