bannerPos

Agco styrker indsatsen på eftermarkedet

På billedet ses fra venstre eftermarkedschef Flemming Madsen (DMC), eftermarkedskonsulent Mogens Bredtoft (DMC) og Aftersales Commercial Manager Lasse Rask (Agco Danmark).

Per Jørgensen

Journalist
08-03-2019 12:33
Agco Danmark går i tæt samarbejde med Dansk Maskincenter.

Antallet af landbrug falder og størrelsen på de enkelte landbrug bliver større, samtidig med at gennemsnitsalderen for landmanden stiger. Dette – sammenholdt med at man på maskinhandlersiden samler sig i færre, men større enheder – betyder at afstanden til kunderne fra maskinhandleren øges.

- Behovet for at opsøge og servicere vores kunder, er vitalt for at fastholde og udvikle relationerne og øge vores markedsandel, siger Lasse Rask, der er Aftersales Commercial Manager hos Agco Danmark.

- Sidste år iværksatte vi en række aktiviteter, der konkret fokuserede på det store potentiale, der ligger i eftermarkedet. Allerede nu kan vi se at denne strategi begynder at give pote. Blandt andet kan vi konstatere at interessen og salget for Agco genfabrikerede dele med samme garanti som nye dele, er i fremmarch, forklarer han.

- Vi har ligeledes udviklet et koncept til forhandlerne, hvor vi tilbyder værktøjer og træning til at styrke og supportere det opsøgende eftermarkedssalg.  Så grundlaget er i orden – og vi ser frem til at følge de konkrete resultater, påpeger han.

Tæt samarbejde

I forbindelse med den øgede satsning på eftermarkedet, har Dansk Maskincenter (DMC) netop ansat Mogens Bredtoft i en nyoprettet stilling som eftermarkedskonsulent.

- Med ansættelsen af Mogens styrker DMC deres eftermarked – både hvad angår salg og service. Fra Agco Danmark side vil vi supportere salget og aktiviteterne og

 -  i et tæt samarbejde med DMC – sikre løbende opfølgning på salgsudviklingen, slutter Lasse Rask.

Få tjekket brønde og udløb

Rådgiver opfordrer til, at foråret blandt andet bruges til at få overblik over, om drænrør skal spules og brønde renses for sand og grus.

Grønt forår hos sydjysk maskinforretning

Maskinforretningen A.P. Jørgensen i Ribe havde forleden inviteret til mini-messe for den grønne sektor.

Danske ægproducenter under pres

Danske supermarkedskæder takker nej til danske buræg, men enkelte kæder takker ja til udenlandske. Det udfordrer danske ægproducenter

Teat- scrubberen fra FutureCow

Teatscrubberen klarer vask, desinfektion, stimulering og tørring af patten i én arbejdsgang. Og den gør det ens hver eneste gang, uanset hvem malkeren er.

Pileurt bør bekæmpes som bjørneklo

Pileurter breder sig, viser ny Momentum-analyse. I otte ud af ti kommuner udkonkurrerer de andre arter. De er blevet indført som prydplanter i de danske haver, men nu er pileurter blevet en invasiv art, der skaber problemer i naturen.

Debuterer på skuet

Det er første gang, Dennis Keller Hansen udstiller på et dyrskue, men der er flere på vej senere på året

Ny bag ploven

Jesper Rusbjerg er fascineret af den gammeldags håndværk og får erfaren rådgivning

To lokale tv-stjerner

Hygum Hjemstavnsgård ved Rødding har dannet ramme om optagelser til tv-serien »Grænseland« i anledning af 100-året for genforeningen.

Dumper sætter nye standarder for sikkerhed

Maskinvirksomheden Hydrema er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue.

Dalum sender plantespecialister til Kina

Kinesiske forbrugere kan fremover sende en venlig tanke til underviserne på Dalum Landbrugsskole, når de sætter tænderne i frisk frugt og grøntsager.
Side 1 af 40 (790 artikler)Prev1234567383940Next