bannerPos

Agco styrker indsatsen på eftermarkedet

På billedet ses fra venstre eftermarkedschef Flemming Madsen (DMC), eftermarkedskonsulent Mogens Bredtoft (DMC) og Aftersales Commercial Manager Lasse Rask (Agco Danmark).

Per Jørgensen

Journalist
08-03-2019 12:33
Agco Danmark går i tæt samarbejde med Dansk Maskincenter.

Antallet af landbrug falder og størrelsen på de enkelte landbrug bliver større, samtidig med at gennemsnitsalderen for landmanden stiger. Dette – sammenholdt med at man på maskinhandlersiden samler sig i færre, men større enheder – betyder at afstanden til kunderne fra maskinhandleren øges.

- Behovet for at opsøge og servicere vores kunder, er vitalt for at fastholde og udvikle relationerne og øge vores markedsandel, siger Lasse Rask, der er Aftersales Commercial Manager hos Agco Danmark.

- Sidste år iværksatte vi en række aktiviteter, der konkret fokuserede på det store potentiale, der ligger i eftermarkedet. Allerede nu kan vi se at denne strategi begynder at give pote. Blandt andet kan vi konstatere at interessen og salget for Agco genfabrikerede dele med samme garanti som nye dele, er i fremmarch, forklarer han.

- Vi har ligeledes udviklet et koncept til forhandlerne, hvor vi tilbyder værktøjer og træning til at styrke og supportere det opsøgende eftermarkedssalg.  Så grundlaget er i orden – og vi ser frem til at følge de konkrete resultater, påpeger han.

Tæt samarbejde

I forbindelse med den øgede satsning på eftermarkedet, har Dansk Maskincenter (DMC) netop ansat Mogens Bredtoft i en nyoprettet stilling som eftermarkedskonsulent.

- Med ansættelsen af Mogens styrker DMC deres eftermarked – både hvad angår salg og service. Fra Agco Danmark side vil vi supportere salget og aktiviteterne og

 -  i et tæt samarbejde med DMC – sikre løbende opfølgning på salgsudviklingen, slutter Lasse Rask.

Skal landbruget udvikles eller afvikles?

Landbrugets økonomiske kvaler kommer endnu en gang i fokus, når Danske Halmleverandører afholder generalforsamling onsdag i denne uge.

Vandingsmaskiner og trafiksikkerhed

Vejtrafik og vandingsmaskiner kan være problematisk – og kan skabe farlige situationer

LMO slår omsætningsrekord

Siden fusionen mellem rådgivningsvirksomhederne Også årets indtjening er tilfredsstillende, og virksomheden har nu nået en størrelse, hvor det er muligt at udlodde en rekordstor del af overskuddet til ejerforeningerne.

Tørkesommer har givet stor interesse for vandingsanlæg

Sidste års ekstremt varme og tørre danske sommer, har øget interessen markant for markvanding

Klimafokus på landbrugets fremadrettede dagsorden

LHN så - på generalforsamlingen i Tinglev forleden - tilbage på udfordringsfyldt år i landbruget, og en dagsorden i befolkningen, og blandt politikerne, hvor klimaet får stadig større betydning og indflydelse

Familielandbrugs-formand savner fakta i debatten

Debatten om planteværn, natur og klima var i fokus, da Familielandbruget LRS i Vejle tirsdag holdt generalforsamling, hvor der var genvalg til formand Svend Aage Steenholdt.

Østjysk dyrskue med ny profil

Stort madmarked og børneland er blandt de nye friske tiltag på et anderledes dyrskue i Horsens, hvor visionen er at blive et stort jysk madevent kombineret med traditionelt dyrskue

Markvanding med bedre driftsøkonomi

Ødelagte afgrøder og unødige reparationsudgifter til rørbrud midt i højsommeren er et scenarie, de fleste landmænd gerne vil undgå. Men rørbrud og andre gener i forbindelse med markvanding kan undgås ved at skifte til en frekvensreguleret pumpe, der giver langt bedre driftsøkonomi og minimal risiko for rørbrud.

Professionel skovservice og naturpleje

Hos Alstrup Skovservice ved Videbæk har man specialiseret sig inden for en bred vifte af skov- og naturpleje-opgaver – blandt andet for Skov- og Naturstyrelsen.

Limousiner indgår samarbejde med forsikringsselskab

Et nyt samarbejde mellem Dansk Limousine Forening og Topdanmark skaber både muligheder, fordele for medlemmerne og stor glæde hos begge parter.
Side 1 af 34 (669 artikler)Prev1234567323334Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer