bannerPos

Claas leverer færdigeproducerede maskiner

I sidste uge blev 106 traktorer sendt afsted fra Le Mans til forhandlere og kunder. I Harsewinkel kører levering af maskiner på fuldt tryk, og for eksempel kan Claas meddele, at der leveres 20-35 Lexion mejetærskere og 15-20 Jaguar finsnittere om dagen.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
03-04-2020 12:51
Selvom Coronavirussen hærger i Europa, og har vendt vores hverdag på hovedet, så er det vigtigere end nogensinde at holde forsyningskæden i gang.

På trods af Claas har midlertidigt stoppet for deres produktion af maskiner i blandt andet Le Mans og Harsewinkel, så er der gode nyheder til danske Claas-kunder. Der er nemlig blevet arbejdet på højtryk for, at få leveret de færdigproducerede maskiner til kunder og forhandlere. I sidste uge blev 106 traktorer sendt afsted fra Le Mans til forhandlere og kunder. I Harsewinkel kører levering af maskiner på fuldt tryk, og for eksempel kan Claas meddele, at der leveres 20-35 Lexion mejetærskere og 15-20 Jaguar finsnittere om dagen.

Chaufførerne leverer de færdigproducerede maskiner sikkert og trygt, og gør en stor indsats i et meget anderledes Europa.

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next