bannerPos

Claas starter produktion igen

Produktion hos Claas starter igen på mandag den 20. april.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
17-04-2020 14:18
På mandag den 20. april starter Claas produktionen igen i Harsewinkel i Tyskland, Le Mans i Frankrig og Törökszentmiklós i Ungarn.

Claas-koncernens produktionsapparat i Europa starter på mandag den 20. april. Det vil sige, at serieproduktion af høstmaskiner og traktorer på lokaliteterne i Harsewinkel, Le Mans og Törökszentmiklós igangsættes, mens presserproduktionen i Metz er planlagt til at starter i mindre step.

- I denne tid er vores tanker hovedsageligt med de ansatte og de lande, der stadig er påvirket af coronapandemien. Vi glæder os derfor over at kunne meddele, at vi starter vores produktionsapparat igen, forklarer Thomas Böck, der er CEO hos Claas.

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next