bannerPos

Fuld fart på 50 års fødselar

En tur i en flot Lamborghini-sportsvogn var blot en af mange oplevelser for Torben Petersen i forbindelse med fødselsdagsreceptionen hos PN Maskiner A/S.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
20-04-2019 07:01
Speederen blev trykket i bund, da medindehaver af PN Maskiner A/S, Torben Petersen, forleden fejrede sin 50 års fødselsdag med både reception og sportsvogn
Hvem kunne ikke tænke sig at fejre sin fødselsdag med en tur i en hurtig, flot, italiensk Lamborghini sportsvogn?
Det ønske gik i opfyldelse for medindehaver af PN Maskiner A/S, Torben Petersen, i forbindelse med den reception, han holdt hos maskinforretningen i forbindelse med sin 50 års fødselsdag. Og ja, så blev det da også til en køretur i endnu en italiensk klassiker på dagen – en rød Ferrari.
Testkøreturen i den flotte og hurtige italienske sportsvogn var en af flere gaver i form af oplevelser fra firmaet og kollegerne, hvor Torben Petersen efterfølgende også vil kunne nyde både et hotelophold og et tandemspring i faldskærm.
Rigtig mange gæster lagde vejen forbi fødselsdagsreceptionen, inden dagen sluttede af med en festmiddag for hele personalet hos PN Maskiner A/S og deres bedre halvdele.
 
0

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.

Økologisk Landsforening laver 200 omlægningstjek om året

Hos Økologisk Landsforening laver man omkring 200 omlægningstjek om året. Henvendelserne kommer fra hele landet, ung som ældre og tæller alle typer produktioner.

Et omlægningstjek gav et realistisk billede af virkeligheden

Jane Willumsgaard og Søren Noes starter til oktober en omlægning af deres jord på Hjarnø. De er ikke landmænd, men har efter et omlægningstjek besluttet sig for at prøve kræfter med økologiske pluk selv-hindbær og maltbyg til ølproduktion.

Gourmet i gårdbutikken

Mellem 200 og 300 kunder gæster hver uge gårdbutikken på Gundestrup Mejeri og Bryggeri.

Hoff brygger øl på ostevalle

Gundestrup Mejeri og Bryghus har sit eget bryggerikoncept, hvor der brygges øl på valle fra osteproduktionen.

Mejerimand forelskede sig i en gammel dame

Den gamle dame er identisk med Gundestrup Mejeri og Bryggeri, hvor Jørgen Hoff i dag producerer 22 forskellige specialoste og 8 forskellige specialøl.

Landmænd bør være rustede til corona-udfordringer

Landbrugsrådgivning Syd opfordrer alle landmænd til at have en plan klar, så de kan håndtere 2020 udfordringerne uden, at hele læsset vælter.

Velfungerende dræn starter med en god projektering

En overordnet og langsigtet drænplan er mange penge værd, men der er mange faktorer, der skal overvejes og undersøges, inden entreprenørmaskinerne for alvor skal i jorden.
Side 1 af 60 (1199 artikler)Prev1234567585960Next