bannerPos

Fuld fart på 50 års fødselar

En tur i en flot Lamborghini-sportsvogn var blot en af mange oplevelser for Torben Petersen i forbindelse med fødselsdagsreceptionen hos PN Maskiner A/S.

John Ankersen

Journalist
20-04-2019 07:01
Speederen blev trykket i bund, da medindehaver af PN Maskiner A/S, Torben Petersen, forleden fejrede sin 50 års fødselsdag med både reception og sportsvogn
Hvem kunne ikke tænke sig at fejre sin fødselsdag med en tur i en hurtig, flot, italiensk Lamborghini sportsvogn?
Det ønske gik i opfyldelse for medindehaver af PN Maskiner A/S, Torben Petersen, i forbindelse med den reception, han holdt hos maskinforretningen i forbindelse med sin 50 års fødselsdag. Og ja, så blev det da også til en køretur i endnu en italiensk klassiker på dagen – en rød Ferrari.
Testkøreturen i den flotte og hurtige italienske sportsvogn var en af flere gaver i form af oplevelser fra firmaet og kollegerne, hvor Torben Petersen efterfølgende også vil kunne nyde både et hotelophold og et tandemspring i faldskærm.
Rigtig mange gæster lagde vejen forbi fødselsdagsreceptionen, inden dagen sluttede af med en festmiddag for hele personalet hos PN Maskiner A/S og deres bedre halvdele.
 

47 jyske fåreavlere besøgte Skotland

Foreningen Sydvestjyske Fåreavlere havde forleden arrangeret en tur til Skotland for deres medlemmer.

Flaget hejst for DLG´s nye domicil i Fredericia

Næste år flytter DLG ind i sit nyopførte domicil ved Fredericia. Forleden var der rejsegilde på det nye 7.500 kvadratmeter store hovedsæde

Nyt biogasanlæg rykker tættere på

De nødvendige tilladelser til et nyt biogasanlæg i Sønderjylland er nu kommet i hus, og hvis landmændene bakker op, kan der indbydes til rejsegilde i efteråret.

TBS udvider sin Fendt-forhandling

TBS Maskinpower overtager aktiemajoriteten i østjyske Askildrup Agro

Interesserede leverandører inviteres til møde om biogasanlæg

Nature Energy og BioenergiSyd har fået tilladelse til at opføre to nye biogasanlæg i Sønderborg – et i Glansager på Als og et nær Kværs. Derfor inviterer BioenergiSyd og Landbrugsrådgivning Syd til et møde for interesserede leverandører den 12. juli kl. 10.

Gang i sønderjysk høst af vinterbyg

Vinterbyggen står flot hos svineproducent Svend Gammelgård ved Haderslev, der onsdag var ude at høste de første hektar

Danish Crown sakker agterud på slagtesvin

Antallet af danske svineslagtninger bare falder og falder – samtidig med at eksporten af levende smågrise sætter ny rekord.

Hjælp de vilde bier med vandhuller og højt græs

Vilde bier mangler føde, levesteder og trues af sprøjtegifte. Alle kan lige nu hjælpe bierne ved at stille vand frem, lade græsset gro og købe økologiske varer. Sådan lyder det fra et projekt i Økologisk Landsforening, der vil have flere vilde vinger og mere natur i agerlandet.

Debat: Regulering på baggrund af virkeligheden

Af Alfred Tværsig Olesen, Bestyrelsesmedlem i Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug Tværsiggaard, Nørregade 53, Hornsyld,

Pas på likviditeten selvom prisen stiger

Gevinsten fra den stigende notering skal i høj grad lægges til side og bruges på et finansielt beredskab, lyder meldingen fra driftsøkonom i LMO.
Side 1 af 44 (880 artikler)Prev1234567424344Next