bannerPos

Handelslyst og fornuftspræget optimisme blandt morgenfriske gæster i Brørup

- Vi kan ikke klage over starten, for vi har allerede handlet af med et par kunder, der ville sikre sig et par af de nedsatte redskaber, og der er folk overalt på pladsen og i hallerne, så det tegner lovende, fortæller Svend Aage Jensen, Brørup Traktor- og Maskincenter.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
27-12-2019 11:29
I dag og i morgen (27. og 28. december) har Brørup Traktor- og Maskincenter traditionen tro inviteret til Åbent hus med masser af maskiner, redskaber, rabatpriser, varm suppe og hyggelig snak. Udover de traditionelle elementer har det aktive firma også sørget for, at gæsterne i år kan få lejlighed til at studere et par af hollandske Ploegers specialmaskiner, for der står både en selvkørende rive og gyllemaskine klar til nærmere inspektion på pladsen.

Trods mere end 20 års erfaring i branchen er Svend Aage Jensen altid spændt på, hvor mange gæster der kommer, hvordan stemningen er og selvfølgelig, om de er købelystne.

- Vi kan ikke klage over starten, for vi har allerede handlet af med et par kunder, der ville sikre sig et par af de nedsatte redskaber, og der er folk overalt på pladsen og i hallerne, så det tegner lovende.

Han fortæller, at det på mange måder afspejler den generelle stemning blandt maskinforretningens kunder. Der er generelt en positiv stemning, og salget har været pænt hen over hele året.

- Men der er ikke tale om hovedløs jubeloptimisme. Det er fornuftspræget optimisme, hvilket vi kan se på de maskinmodeller, vi sælger, siger maskinforhandleren.

- Det er ikke altid det sidste skrig i teknologi, kunderne efterspørger, men derimod maskiner og redskaber med høj driftssikkerhed og en fornuftig balance mellem investering, brugsværdi og levetid. Der er meget fornuft med ved køkkenbordet de her år, slutter han.

Nem online temperaturmåling med målespyd i afgrøder

Virksomheden care4farm i Kolding har udviklet og sælger et enkelt målespyd til temperaturmåling i afgrøder både ude og inde – fra kornlagre til kartoffelkuler

Højeste indtjening på smågrise nogensinde

Smågriseproducenterne indkasserede rekordhøje 4,3 millioner kroner på bundlinjen i snit i 2019.

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3.000 kvadratmeter til mere end 5.000 kvadrateter. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

Grønt dansk landbrug skal være endnu grønnere

De miljømæssige tiltag, der er sket i landbruget er ikke nok – der skal mere til, slog fødevareminister Mogens Jensen (S) fast på et møde forleden i Agerskov

Fokus på salg af gården

Skal min gård sælges – eller skal jeg selv blive på den? Og hvad siger potentielle købere? KHL sætter fokus på salg af gårde ved et arrangement den 21. februar

Fælles EU-regler lægger bund under dyrevelfærden

Uden fælles EU-regler ville Danmark bare importere mere dårlig dyrevelfærd til lavpris, siger DDD’s formand, Hanne Knude Palshof.

Økologiens varemærke fylder 30 år i Danmark

Det røde ø-mærke fylder 30 år i år. Hans Erik Jørgensen, formand for økologisektionen ved Landbrug & Fødevarer vurderer, at Ø-mærket har været altafgørende for udbredelsen af økologi i Danmark.

- Dyrevelfærd er rigtigt dilemmafyldt

Det er ikke altid indlysende, hvad der tjener dyrevelfærden bedst. Og den må ikke spolere økonomien, siger sjællandsk svineproducent om blandt andet halekupering og kastrektion.

Dyrevelfærd og økonomi går hånd i hånd

Nybygning og ombygning af farestalde vil forbedre både dyrevelfærd og bundlinje.
Side 1 af 55 (1095 artikler)Prev1234567535455Next