bannerPos

Handelslyst og fornuftspræget optimisme blandt morgenfriske gæster i Brørup

- Vi kan ikke klage over starten, for vi har allerede handlet af med et par kunder, der ville sikre sig et par af de nedsatte redskaber, og der er folk overalt på pladsen og i hallerne, så det tegner lovende, fortæller Svend Aage Jensen, Brørup Traktor- og Maskincenter.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
27-12-2019 11:29
I dag og i morgen (27. og 28. december) har Brørup Traktor- og Maskincenter traditionen tro inviteret til Åbent hus med masser af maskiner, redskaber, rabatpriser, varm suppe og hyggelig snak. Udover de traditionelle elementer har det aktive firma også sørget for, at gæsterne i år kan få lejlighed til at studere et par af hollandske Ploegers specialmaskiner, for der står både en selvkørende rive og gyllemaskine klar til nærmere inspektion på pladsen.

Trods mere end 20 års erfaring i branchen er Svend Aage Jensen altid spændt på, hvor mange gæster der kommer, hvordan stemningen er og selvfølgelig, om de er købelystne.

- Vi kan ikke klage over starten, for vi har allerede handlet af med et par kunder, der ville sikre sig et par af de nedsatte redskaber, og der er folk overalt på pladsen og i hallerne, så det tegner lovende.

Han fortæller, at det på mange måder afspejler den generelle stemning blandt maskinforretningens kunder. Der er generelt en positiv stemning, og salget har været pænt hen over hele året.

- Men der er ikke tale om hovedløs jubeloptimisme. Det er fornuftspræget optimisme, hvilket vi kan se på de maskinmodeller, vi sælger, siger maskinforhandleren.

- Det er ikke altid det sidste skrig i teknologi, kunderne efterspørger, men derimod maskiner og redskaber med høj driftssikkerhed og en fornuftig balance mellem investering, brugsværdi og levetid. Der er meget fornuft med ved køkkenbordet de her år, slutter han.
0

Det snerper til med at få vedligeholdt eller nyplantet læhegn

Gamle læhegn vil snart være sprunget ud og dække for overblikket. Og nye planter bliver udsolgt om et par måneder, siger plantningskonsulent hos HedeDanmark.

Redskaber når frem til forårsarbejdet

Corona-krisen har lukket mange forretninger ned i Danmark – dog ikke Brørup Traktor- & Maskincenter, hvor lastbilerne ruller ind på pladsen med nye polske landbrugsredskaber til forårsarbejdet

- Planen er, at jeg skal leve af butikken

Naturpleje med kvæg og får sikrer efterhånden en stor del af indtægten for ægteparret Michael Baun og Bente Villadsen på Fanø.

Bidt af naturpleje

Før overså Michael Baun sjældne sommerfugle og blomster i marken. Sidste år fik han sammen med sin hustru, Bente Villadsen, 15. Juni Fondens årlige ildsjælepris for at have gjort en særlig indsats for naturen.

12 millioner øko-æg

Det producerer hønsene pr. år i Vallø Øko ApS, hvor dyrevelfærd står højt på dagsordenen, og EU har ydet tilskud til forskellige former for miljøteknologi.

Dyrevelfærd står højt på dagsordenen

Valløs filosofi: En høne, der har det godt, spiser mindre foder og lægger mange æg.

Ny i spidsen for HK planteavl

Hornsyld Købmandsgaard A/S har ansat Kenneth Søbye som produktchef for planteavl

Formand: - Vi skal producere mere klimaneutralt

Klimaet var overskriften for formand Niels Jørgen Thomsen, da han aflagde beretning på generalforsamlingen i Østjydsk Familielandbrug, der blev holdt hos Velas i Søften

Sikker og præcis fjernelse af ukrudt med ny græsklinge

Den nye græsklinge RG-KM fra STIHL gør det nemt at fjerne ukrudt fra såvel grusgange og flisebelægninger som fortove og asfalt. Med græsklingens unikke design, hvor knivpladerne bevæger sig frem og tilbage ligesom på en hækkeklipper, er risikoen for stenkast minimal – hvilket betyder, at RG-KM også er et optimalt værktøj i bymiljøet.

Velas Byg ansætter ny arkitekt – opruster på lovliggørelser

Byggeafdelingen i Velas har ansat endnu en erfaren arkitekt, som skal hjælpe landmændene med alt fra boligtegninger til lovliggørelser.
Side 1 af 58 (1149 artikler)Prev1234567565758Next