bannerPos

Helms bliver større

Helms TMT-Centret har udvidet maskinsortimentet en del igennem de seneste år, og har nu indviet en ny lagerhal på 1.270 kvadratmeter. På billedet er det fra venstre: Tue Risom, Kjargaard Byg a/s, Kristian Helms, Jakob Helms og Allan Helms alle fra Helms TMT-Centret. Foto: Per Jørgensen

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
17-06-2020 15:12
Helms TMT-Centret A/S i Lind ved Herning har indviet en ny stor lagerhal på 1.270 kvadratmeter.

Helms TMT-Centret har udvidet maskinsortimentet en del igennem de seneste år og kunne i går indvie en ny lagerhal på 1.270 kvadratmeter. Den ti meter høje lagerhal skal blandt andet rumme en del af Helms TMT-Centrets store maskinprogram.

Hallen er opført af Kjargaard Byg a/s i Ikast, der udfører alle former for byggeri indenfor landbrug og industri.

I dag har Helms TMT-Centret fire store produktgrupper, som virksomheden selv importerer og sælger via forhandlere i både Danmark, Norge og Sverige.

- I dag tilbyder vi blandt andet Schäffer-læssere, McHale-høst- og græsmaskiner og McCormick-traktorer samt svenske Bigab-vogne. På entreprenørsiden er det de gule Schäffer-maskiner, alle typer TYM-traktorer fra Sydkorea, TMT Equipment-redskaber, Gams-minigravemaskiner og Laser-Grader-planeringsmaskiner, siger medindehaver og maskinhandler Allan Helms.

- I skovsegmentet har vi blandt andet Komatsu-skovmaskiner og GMT Equipment, der er alt i gribeløsninger til beskæring, fældning og topkapning af træer. Det sidste produktprogram er park- og golfmaskiner, hvor vi blandt andet forhandler Jacobsen- og Pansomes-græsklippere, Cushman-vogne til materialehåndtering og Ezgo golf-buggies, forklarer han og konstaterer, at den store ny lagerhal nok skal blive fyldt med maskiner.

0

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

Hvad vi lærte af Covid 19

Livestream, videomøder, rundvisning og selvstudie var nogle af de metoder, rådgivningsvirksomheden Sagro tyede til, da landet lukkede ned i forbindelse med corona-krisen

Intelligent bufferzone beskytter vandmiljøet

Ny kortfilm viser, hvordan Go-Gris I/S beskytter vandmiljøet ved Horsens. Det er sket med en såkaldt ”intelligent bufferzone” mellem mark og å.

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur
Side 1 af 64 (1267 artikler)Prev1234567626364Next