bannerPos

John Deere med fire bælter

Ved John Deere-arrangementet hos Kring Agro ved Fredericia blev denne model 8410 med fire bælter vist for første gang og kunne prøvekøres med dette Väderstad Carrier redskab.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
18-09-2020 07:00
Også John Deere har på det seneste været i marken med nyheder. Det foregik ved et arrangement ved Fredericia.

Landmænd fra hele landet havde forleden lejlighed til hos Kring Agro ved Fredericia at se de mange John Deere-nyheder fra Agritechnica-udstillingen i Hannover sidste efterår i drift og få en prøvetur på det store demonstrationsareal.

Det gjaldt eksemplarer af såvel 6M- og 6R-serien, 7R-serien og 8R- samt 8RX-serien, hvoraf den nye John Deere firebæltetraktor blev vist for første gang i Danmark.

8-serien leveres også i en ren hjultraktor, 8R, som er en to-bæltetraktor med modelbetegnelse 8RT. Serien spænder i hk-området fra 295 til flagskibsmodellen 8410R med hele 458 hk.

0

Energinet vil udbetale højere erstatning til lodsejere

Energinet hæver taksterne for udbetaling af strukturskadeerstatning på Baltic Pipe, efter landbrugsrapport viser, at skaderne bliver større end først forventet.

Reservedelsforhandler med dansk fokus

Det svenske firma Olssons i Ellös, der har specialiseret sig i at sælge reservedele til traktorer og entreprenørmaskiner, har med succes ansat deres første danske mand. Henrik Eskesen har mere end 30 års erfaring fra branchen og nyder at komme rundt til forskellige maskinforretninger- og værksteder for at yde support.

Ny svensk transportvogn med stor kapacitet

Svenske Metsjö lancerer ny transport-markvogn med 46 kubikmeter i kapacitet

Mange fordele ved fodring med frisk græs

MaksiGrass on Tour 2020 giver mulighed for indblik i de mange muligheder og fordele, der er i kvægfodring med frisk græs hos både økologiske som konventionelle bedrifter – i denne og næste uge kan MaksiGrass ses og opleves ved demonstrationer i Højer, Nr. Snede og Skjern.

Landmænd svigter læplantnings-sagen

Lokalt laug i Esbjerg udbetaler en del af formuen, så landmænd kvit og frit kan få deres læhegn udtyndet. Men bag det glade budskab lurer bekymring for fremtiden.

Ny mellemklasse af skovkraner fra Kronos

Den finske maskinproducentproducent Kronos er klar med nyeste versioner af sine skovkraner, der byder på flere optimeringer og forbedringer

Nyt stort biogasanlæg indviet

Forleden blev Nature Energys nye store biogasanlæg i sønderjyske Glansager officielt indviet. Det skal sende grøn CO2-neutral biogas ud på gasnettet og bidrage til Sønderborg Kommunes grønne omstilling.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program
Side 1 af 72 (1421 artikler)Prev1234567707172Next