bannerPos

Lexion-turne i gang

»Join the revolution« kalder Claas deres Lexion-arrangementer, der i de kommende uger bliver afholdt hos alle Claas-forhandlerne. I dag gik starten hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem for første gang. På billedet ses alle Claas-sælgerne, der var på kursus i Kolding forud for kundearrangementet, der afholdes senere i dag. Foto: Per Jørgensen

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
03-09-2019 13:29
Under navnet »Join the revolution« har Claas inviteret til en række Lexion-arrangementer landet over og i dag blev første arrangement afholdt.

Den store Lexion-turne startede i dag i Kolding hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem.

Arrangementet i dag bød på en præsentation og teknisk gennemgang af Lexion-modellerne og det nye Claas skærebordsprogram præsenteret af produktspecialist, Niels Stræde Danielsen, Danish Agro Machinery A/S.

På torsdag afholdes et lignende arrangement hos Hans Holm Maskinforretning og i næste uge fortsætter Lexion-arrangementer hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Hinnerup og hos Bredsgaard. Det sidste arrangement holdes onsdag den 6. november i Nexø.

En ’Ørehænger’ i hegnet

Hvis du har levende hegn med gamle træer og døde stammer, så er det nu du kan være heldig at finde et interessant indspark til aftenens måltid.

Kosttilskud reddede Peter og køerne

- Jeg havde så ondt i mit knæ, at jeg ikke kunne komme ned i hug fortæller 62-årige Peter Aalbæk fra Holmsland v/ Ringkøbing der overvejede at sætte køerne ud i 2015.

Gårdbiogasanlæg bidrager til CO2-neutralt kvægbrug

Det batter tungt i klimaregnskabet for det økologiske kvægbrug, Kroghsminde, at et biogasanlæg laver strøm og afgasset gødning af gyllen fra bedriften selv og fire naboer.

- Udfordringer skal til åben diskussion

Der var vilje til smidigere sagsbehandling og en løsning på kreditudfordringer for LAG-midlerne, da erhvervsminister Simon Kollerup (S) gæstede landsbytopmøde

Nye muligheder med ny Lawsonia-vaccine

MSD Animal Health lancerer nu en intramuskulær Lawsonia-vaccine, der giver mulighed for et fleksibelt og arbejdsbesparende vaccinationsprogram.

Novana-rapport bekymrer miljøminister

Nye tal fra årets NOVANA-rapport viser, at kvælstofudledning er på samme niveau som tidligere. Derudover er der flere fund af sprøjtemidler i drikkevand og grundvand.

Endnu bedre service fra Samson Agrolize

Den danske salgs- og serviceorganisation bag Samson gyllevogne og møgspredere, Samson Agrolize, justerer nu sin serviceorganisation i Danmark og opnår derved en endnu bedre dækning med specialiserede servicemedarbejdere og reservedelsadgang for sine kunder.

Ølgod Maskinforretning overtager importen af Claydon og får ny daglig leder

I 2016 købte Svend Aage Jensen og Kurt Eg fra Brørup Traktor- & Maskincenter ApS deres kollega Ølgod Maskinforretning og har siden drevet den som en selvstændig enhed med lokal ledelse af salg og service. Nu udvider man ejerkredsen med Steen Olesen, der samtidigt er ansat Steen Olesen som sælger og daglig leder af forretningen.

Udfordret med vand på marken?

Konsulent giver bud på de mest almindelige årsager til udfordringer med vand på marken og kommer med forslag til løsningsmuligheder.
Side 1 af 52 (1028 artikler)Prev1234567505152Next