bannerPos

Lexion-turne i gang

»Join the revolution« kalder Claas deres Lexion-arrangementer, der i de kommende uger bliver afholdt hos alle Claas-forhandlerne. I dag gik starten hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem for første gang. På billedet ses alle Claas-sælgerne, der var på kursus i Kolding forud for kundearrangementet, der afholdes senere i dag. Foto: Per Jørgensen

Per Jørgensen

Journalist
03-09-2019 13:29
Under navnet »Join the revolution« har Claas inviteret til en række Lexion-arrangementer landet over og i dag blev første arrangement afholdt.

Den store Lexion-turne startede i dag i Kolding hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem.

Arrangementet i dag bød på en præsentation og teknisk gennemgang af Lexion-modellerne og det nye Claas skærebordsprogram præsenteret af produktspecialist, Niels Stræde Danielsen, Danish Agro Machinery A/S.

På torsdag afholdes et lignende arrangement hos Hans Holm Maskinforretning og i næste uge fortsætter Lexion-arrangementer hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Hinnerup og hos Bredsgaard. Det sidste arrangement holdes onsdag den 6. november i Nexø.

Miljøtilskud har styrket landmands overlevelsesevne

Lars Iversens kvægbrug er blevet rustet bedre til fremtiden af myndighedskrav til dyrevelfærd og miljø.

Se, rør og lugt til landbruget – 62 landmænd søger gæster til Åbent Landbrug

Hvad gør danske landmænd for klimaet? Få svaret den 15. september når 62 landmænd over hele landet tager imod nysgerrige danskere, der gerne vil vide, hvordan danske landmænd kan producere fødevarer i verdensklasse med mindst mulig klimapåvirkning.

Gråsten byder velkommen til Åbent Landbrug

Landbrugsskolen er endnu en gang med i arrangementet. LandboSyd deltager med en stand, og folketingsmedlem Eva Kjer Hansen planter træer.

Klap en ko i Bredebro

På søndag den 15. september inviterer en række gårde landet over indenfor i forbindelse med åbent landbrug. Blandt andet i Bredebro

Blev selvstændig uden bankens hjælp

Banken sagde nej, og så måtte den unge Thomas Bæk Jensen gøre det selv. Købe et slidt husmandssted, etablere malkerum og købe 40 køer. I dag sidder han for bordenden på Kjærholm – en mælkeproduktionsejendom med plads til knap 300 malkekøer.

Politikken har ikke indflydelse på konkurrenceevnen

EU’s fælles landbrugspolitik er sat i verden for at sikre bønderne en indkomst, og derfor kan CAP ikke flytte på de enkelte landes konkurrenceevne, mener professor.

Danske landmænd skal være dygtigere for at overleve

Dansk landbrugs vilkår er markant ringere end de andre europæiske landes. Innovation og teknologi kan dog være vejen til vækst og bedre konkurrenceevne, siger professor.

Agromek er tilbage i januar i 2021

Skandinaviens største landbrugsmesse, Agromek, flytter termin i 2021, hvor messen vil blive afholdt i uge 3

Lexion-turne i gang

Under navnet »Join the revolution« har Claas inviteret til en række Lexion-arrangementer landet over og i dag blev første arrangement afholdt.

Hans Jørgen går i hegnet med fem blade på kniven

Hans Jørgen Petersen fra Øster-Lindet Maskinstation har i snart 20 år klippet hegn. Han mangler ikke noget at lave
Side 1 af 49 (970 artikler)Prev1234567474849Next