bannerPos

Lexion-turne i gang

»Join the revolution« kalder Claas deres Lexion-arrangementer, der i de kommende uger bliver afholdt hos alle Claas-forhandlerne. I dag gik starten hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem for første gang. På billedet ses alle Claas-sælgerne, der var på kursus i Kolding forud for kundearrangementet, der afholdes senere i dag. Foto: Per Jørgensen

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
03-09-2019 13:29
Under navnet »Join the revolution« har Claas inviteret til en række Lexion-arrangementer landet over og i dag blev første arrangement afholdt.

Den store Lexion-turne startede i dag i Kolding hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Kolding, hvor de spritnye Lexion APS Synflow ryste- og hybridmejetærskere blev vist frem.

Arrangementet i dag bød på en præsentation og teknisk gennemgang af Lexion-modellerne og det nye Claas skærebordsprogram præsenteret af produktspecialist, Niels Stræde Danielsen, Danish Agro Machinery A/S.

På torsdag afholdes et lignende arrangement hos Hans Holm Maskinforretning og i næste uge fortsætter Lexion-arrangementer hos Traktor- & Høstspecialisten, afd. Hinnerup og hos Bredsgaard. Det sidste arrangement holdes onsdag den 6. november i Nexø.

0

Så er der igen varer på hylderne

Både sælgere og købere valgte at »klappe hesten«, efter statsminister Mette Frederiksen tonede frem på skærmen og lukkede store dele af landet ned

Alle ejendomme er unikke

Skal de gamle bygninger rives ned eller skal de renoveres og have nyt liv i form af anden anvendelse? Skal det aldrende stuehus bevares og gennem en renovering bringes op til nutidens standard i forhold til indretning, energi og komfort? Det er ofte stillede spørgsmål og kræver en grundig vurdering, inden der kan gives et klart svar.

LandboSyd åbner afdeling på Fyn

Der bliver nu hårdere konkurrence om både medarbejdere og rådgivningskunder på Fyn. Sønderjyske LandboSyd går nemlig nu i clinch med Velas og åbner kontor med fokus på økonomirådgivning på Fyn.

Byer og skov vokser, landbrugslandet skrumper

Af Peter Bohsen Jensen, Bestyrelsesmedlem i Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug, Bygaden 25, Rårup, 7130 Juelsminde

Snitter måler græsudbytte til grovfoderlageret

SLF arbejder sammen med Seges og flere landboforeninger om at højne grovfoderproduktionen fra mark til lager. Landmand Eigil Miang ved Rødding deltager i projektet, og for få uger siden fik han snittet græs, der blev målt til brug for lagerregistrering.

Udstillere glæder sig til Agromek 2021

Blandt udstillere på næste års Agromek 2021 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.
Side 1 af 64 (1273 artikler)Prev1234567626364Next