bannerPos

Magnum ved motorvejen på Vestfyn

Den nye Case IH Magnum 320 AFS Connect blev vist frem ved markdemonstrationen på Vestfyn med en Bednar Versatill 7500 kombineret dybde-/såbedsharve.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
18-09-2020 07:00
Flemløse Maskinforretning præsterede den nye opdaterede Case IH Magnum og en række redskaber ved et tilløbsstykke på et markareal langs motorvejen på Vestfyn.

På et areal tæt ved Den Fynske Motorvej kunne Agritechnia-nyheden, Case IH Magnum AFS Connect, forleden tages i øjesyn. Det skete ved en markdemonstration, som den fynske Case IH-forhandler Flemløse Maskinforretning havde taget initiativ til i samarbejde med MI, Hardi og Gehl.

Magnum-serien har motorkraft fra 310 til 400 hk, eksklusive boost. Det bevirker, at den aktuelle 340-model på den fynske demonstration, øger ydelsen fra 340 til 405 hk.

Magnum-traktorerne har fået nyt design af motorhjelmen, og en ny, luksus førerkabine, som har elektrostyret affjedring. Nyt er også, som det blev vist de mange fremmødte landmænd, en ny teknik, der minimerer venderadius med 20 procent.

Men ikke mindst på den digitale front kunne han præstere nyskabelser. AFS Connect er et flådestyringsprogram, hvor traktoren altid er online. Det vil sige, at ejeren kan give lov til for Case IH-teknikere i det såkaldte Control Tower i Italien at følge traktoren. Ved uregelmæssigheder gives besked til forhandleren, som så kontakter traktorens indehaver for et eventuelt tjek.

- Ligesom teknikerne kan følge traktoren, så kan ejeren eller driftslederen også koble sig ind på AFS Connect-systemet, og derved følge traktorens drift ved at få et spejlbillede af skærmen i førerkabinen, forklarede produktspecialist Heine Slyk ved markdemonstrationen.

0

Energinet vil udbetale højere erstatning til lodsejere

Energinet hæver taksterne for udbetaling af strukturskadeerstatning på Baltic Pipe, efter landbrugsrapport viser, at skaderne bliver større end først forventet.

Reservedelsforhandler med dansk fokus

Det svenske firma Olssons i Ellös, der har specialiseret sig i at sælge reservedele til traktorer og entreprenørmaskiner, har med succes ansat deres første danske mand. Henrik Eskesen har mere end 30 års erfaring fra branchen og nyder at komme rundt til forskellige maskinforretninger- og værksteder for at yde support.

Ny svensk transportvogn med stor kapacitet

Svenske Metsjö lancerer ny transport-markvogn med 46 kubikmeter i kapacitet

Mange fordele ved fodring med frisk græs

MaksiGrass on Tour 2020 giver mulighed for indblik i de mange muligheder og fordele, der er i kvægfodring med frisk græs hos både økologiske som konventionelle bedrifter – i denne og næste uge kan MaksiGrass ses og opleves ved demonstrationer i Højer, Nr. Snede og Skjern.

Landmænd svigter læplantnings-sagen

Lokalt laug i Esbjerg udbetaler en del af formuen, så landmænd kvit og frit kan få deres læhegn udtyndet. Men bag det glade budskab lurer bekymring for fremtiden.

Ny mellemklasse af skovkraner fra Kronos

Den finske maskinproducentproducent Kronos er klar med nyeste versioner af sine skovkraner, der byder på flere optimeringer og forbedringer

Nyt stort biogasanlæg indviet

Forleden blev Nature Energys nye store biogasanlæg i sønderjyske Glansager officielt indviet. Det skal sende grøn CO2-neutral biogas ud på gasnettet og bidrage til Sønderborg Kommunes grønne omstilling.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program
Side 1 af 72 (1421 artikler)Prev1234567707172Next