bannerPos

McCormick og Pöttinger sluppet løs ved markdemo

Pöttinger´s Terrasem C4 Fertilizer såsæt i aktion, med en McCormick X8680 traktor spændt for til at trække såsættet gennem den tunge våde jord. I baggrunden stubharven og ploven klar til aktion

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
07-10-2019 07:05
Egtved Maskinforretning var vært, da der forleden var inviteret til demodag ved Vejle. Her blev programmet af maskinforretningens McCormick-traktorer og Pöttinger markmaskiner og redskaber vist i aktion.

Efterår er lig med maskindemonstrationer rundt om i landet, og forleden var det Egtved Maskinforretning A/S, der havde inviteret til en spændende maskindemonstration ved Gl. Højen nær Vejle.
Maskinforretningen er forhandler af McCormick-traktorer samt det omfattende markmaskinprogram fra Pöttinger, og ved markdemoen i går var der mulighed for at se og opleve det nyeste inden for traktorer og jordbearbejdning.
Og Peter Christensen fra Egtved Maskinforretning var også med i går, hvor han kunne byde velkommen i marken til maskindemonstrationen.

Kvalitet og erfaring
Her var der også repræsentanter fra de to mærker i form af salgsansvarlig i Danmark hos Pöttinger, Lars Andreasen, samt sælger, medejer og marketingchef hos Helms-TMT Centret, Jakob Helms.
Begge gav en kort introduktion til de to mærker op til selve demoen i marken, hvor der var mulighed for både at se, høre om og ikke mindst prøve traktorer og redskaber.
I forbindelse med præsentationen fremhævede Lars Andreasen blandt andet mærkets stubharve, hvor der er modeller, der både egner sig til pløjet jord, såvel som pløjefri dyrkning.
Jakob Helms fremhævede McCormicks lange forhistorie som et af verdens ældste brands inden for traktorer, med de fordele det giver – og   Danmark, hvor import og salg samtidig sker i samspil med et gammelt og familieejet firma som Helms.

Skaber forretning for landmænd på grønne løsninger

Udviklingschef Anders Andersen er kommet godt i gang med sit nye job hos SLF – Sønderjysk Landboforening.

Danmarks største rådgivningsselskab, Velas, vil vise vej

Efter fusionen mellem de to rådgivningsvirksomheder LMO og Centrovice, vil den nye virksomhed nu blive kendt som Velas.

Udsigt for brug af gylle som startgødning i majsen

Projekt Gyllemajs ser ud til at kunne bøde på fosforloftet, siger tovholderen, landskonsulent Martin Nørregaard Hansen fra Seges.

Landboformand: Væk er fagligheden og de brede forlig

Landbruget er blevet syndebuk, og jeg frygter, at de politiske venner forsvinder. Men vi vil ikke være syndebuk, men en del af løsningen, siger formand for LandboSyd, Mogens Dall.

Ølgod Maskinforretning bliver BvL-forhandler

Fra årsskiftet er Ølgod Maskinforretning blevet BvL-forhandler og skal i tæt samarbejde med den tyske producents nordiske salgsansvarlige, Flemming Hyldgaard, varetage salgs- og servicearbejdet med fokus på et område, der afgrænses fra Grindsted og Billund i øst til Varde i syd og Nr. Nebel i nord. Der har tidligere været en forhandler i området, så der findes allerede mange BvL-vogne på de kanter. Det bliver nu Ølgod Maskinforretnings opgave at servicere de eksisterende kunder og sørge for, at der kommer endnu flere vogne ud at køre.

Traktordemonstration mod minister igang

Cirka 300 traktorer er mandag formiddag kørt op foran Gråsten Landbrugsskole. De møder miljøminister Lea Wermelin, der i eftermiddag lægger vejen forbi

Lodsejere får lille sejr over Energinet

Energinet skal give lodsejerne fra Stenderuphalvøen-initiativet aktindsigt i, hvilke lodsejere der bliver berørt af Baltic Pipe-byggeriet. Det havde Energinet ellers i flere omgange afvist.

EU-støtte til regntag sikrede frugtplantages afsætning

Ægteparret Susanne Hansen og Anders Lindgård sprang for 12 år siden ud som frugtplantageejere med »Kysøko« ved Næstved, der blandt andet leverer æbler til restauranten Noma. Frugtrejsen har de fået EU-støttemidler til. Det har sikret firmaets bundlinje.

Har fortrudt EU-støttet investering

Anders Lindgård klapper langt fra i hænderne over al landbrugsstøtte fra EU.

Økologimøde med fokus på gødskning, næringsstoffer og biomasse

LHN inviterer sammen med Seges til økologimøde onsdag den 8. januar i Tinglev. Blandt emnerne er gødskning, recirkulering af næringsstoffer, biomasse og markedssituationen for økologi.
Side 1 af 55 (1096 artikler)Prev1234567535455Next