bannerPos

New Holland slap alle hestekræfterne løs

New Holland er gået ”all-in” på plove, efter overtagelsen af det tidligere DLG-ejede Kongskilde.

John Ankersen

Journalist
21-09-2018 07:00
Hele New Hollands traktorprogram, samt egne og andre mærker i markredskaber og maskiner i aktion, da New Holland sammen med tre maskinforretninger holdt markdemonstration ved Toftlund
”Vi er gule, vi er blå, vi er ikke til at slå” – og nej, trods overskriften var det ikke det svenske fodboldlandshold, men derimod New Hollands traktorer med redskaber, der var på banen, da New Holland i Danmark, sammen med de tre forhandlere, Brovig Maskiner, MP Maskincenter og PN Maskiner, havde inviteret til markdemonstration i udkanten af Toftlund i Sydjylland.
Foruden New Hollands brede traktorprogram, var en række landbrugsredskaber og maskiner repræsenteret og kunne opleves i aktion i marken.
Blandt andet kunne man også se en af New Hollands egne plove i aktion. En plov, der sammen med andre og kommende blå plove fra New Holland samtidig er resultatet af helt nye landbrugsredskaber, der er blevet muligt for mærket efter købet af det tidligere DLG-ejede Kongskilde.
Ved markdemonstrationen kunne man også se en række andre redskaber og maskiner i aktion inden for både pløjning, såning og harvning. Desuden var der mulighed for at se et udsnit af New Hollands gule maskinprogram inden for gravemaskiner og gummigeder.
 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next