bannerPos

Ny fuldautomatisk brovægt på Aabenraa Havn

Genvindingsvirksomheden Rimeco etablerer en ny brovægt på Aabenraa Havn.
15-10-2020 12:23

Genvindingsvirksomheden Rimeco har etableret en ny fuldautomatisk brovægt på Aabenraa Havn.

VEJNING Fremover er der flere alternativer for operatører med behov for hurtig og effektiv adgang til vejning i Aabenraa-området. Genvindingsvirksomheden Rimeco har nemlig etableret en fuldautomatisk brovægt ved indkørslen til det gamle Enstedværk på Aabenraa Havn og gør den nu tilgængelig for alle.

- Vi stod selv med behov for en fleksibel, hurtig og omkostningseffektiv vejer-service tæt på vores pladser i Aabenraa, og samtidig ved vi, at mange i området ofte har brug for samme service. Derfor har vi valgt et etablere brovægten på et offentligt tilgængeligt område og give adgang til alle, der har brug for det, siger Klaus Peter Riggelsen, administrerende direktør i Rimeco.

 

En attraktiv løsning

For Rimeco, der primært beskæftiger sig med forarbejdning og genanvendelse af jern og metaller, er der tale om et nyt tiltag, men direktøren ser det ikke som nogen stor satsning:

- Vores drivkraft i forhold til at etablere brovægten var at få dækket vores eget behov, så for os handler det primært om fleksibilitet. Samtidig mener vi mener også, at der er et kundegrundlag med den fleksibilitet og omkostningseffektivitet, vi tilbyder. Vi kender jo prisniveauerne rundt omkring i landet, så vi er overbeviste om, at vi tilbyder en attraktiv løsning, siger Klaus Peter Riggelsen.

 

Fuldautomatisk brovægt

Der er tale om en fuldelektronisk brovægt med en kapacitet på 8o tons. Brovægten er verificeret og godkendt til opdelt vejning og kan dermed også tage lastbiler med anhænger og modulvogntog.

 Brovægten er videoovervåget og centralt placeret ved indkørslen til det gamle Enstedværk på Aabenraa Havn. Man kan benytte brovægten fra 06.00 – 18.00 på hverdage, blot man kontakter Rimeco og bliver oprettet i deres system. Vejebilag og fotos sendes automatisk til brugerens e-mail.

jba

0

Energinet vil udbetale højere erstatning til lodsejere

Energinet hæver taksterne for udbetaling af strukturskadeerstatning på Baltic Pipe, efter landbrugsrapport viser, at skaderne bliver større end først forventet.

Reservedelsforhandler med dansk fokus

Det svenske firma Olssons i Ellös, der har specialiseret sig i at sælge reservedele til traktorer og entreprenørmaskiner, har med succes ansat deres første danske mand. Henrik Eskesen har mere end 30 års erfaring fra branchen og nyder at komme rundt til forskellige maskinforretninger- og værksteder for at yde support.

Ny svensk transportvogn med stor kapacitet

Svenske Metsjö lancerer ny transport-markvogn med 46 kubikmeter i kapacitet

Mange fordele ved fodring med frisk græs

MaksiGrass on Tour 2020 giver mulighed for indblik i de mange muligheder og fordele, der er i kvægfodring med frisk græs hos både økologiske som konventionelle bedrifter – i denne og næste uge kan MaksiGrass ses og opleves ved demonstrationer i Højer, Nr. Snede og Skjern.

Landmænd svigter læplantnings-sagen

Lokalt laug i Esbjerg udbetaler en del af formuen, så landmænd kvit og frit kan få deres læhegn udtyndet. Men bag det glade budskab lurer bekymring for fremtiden.

Ny mellemklasse af skovkraner fra Kronos

Den finske maskinproducentproducent Kronos er klar med nyeste versioner af sine skovkraner, der byder på flere optimeringer og forbedringer

Nyt stort biogasanlæg indviet

Forleden blev Nature Energys nye store biogasanlæg i sønderjyske Glansager officielt indviet. Det skal sende grøn CO2-neutral biogas ud på gasnettet og bidrage til Sønderborg Kommunes grønne omstilling.

Landmænd går glip af store gevinster uden gårdråd

Landmændene misser både vækstrater, udviklingsmuligheder og besparelser ved ikke at tage de svære beslutninger med en professionel kreds, lyder det fra chefkonsulent i Velas.

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækproducenten Alliance, der er ejet af dækgiganten Yokohama, vinder frem på det danske marked – ikke mindst inden for landbruget. Særligt interessen for producentens prisvenlige VF-dæk er stigende. Det mærker man ikke mindst hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program
Side 1 af 72 (1421 artikler)Prev1234567707172Next