bannerPos

Ny importør af Major-klippere

Pr. 1. september har Brørup Traktor- & Maskincenter overtaget importen af Major’s store program af græsklippere til såvel landbruget som resten af den grønne sektor.

John Ankersen

Journalist
17-09-2018 07:00
Pr. 1. september har Brørup Traktor- & Maskincenter overtaget importen af Major’s store program af græsklippere til såvel landbruget som resten af den grønne sektor.
Brørup Traktor- & Maskincenter har allerede slid- og reservedele på hylderne, og de første maskiner på lager, så man er klar til at servicere eksisterende Major-kunder og sælge de nyeste modeller
Major begrunder valget af Brørup Traktor- og Maskincenter som deres samarbejdspartner med firmaets handlekraft.
- De er kendt for deres høje tekniske viden og fokus på service. Men lige så vigtigt for os også deres evne til at finde vej til kunderne gennem udstillingsaktiviteter og maskindemonstrationer. Kort sagt – de får tingene til at ske, og det glæder vi os til at blive en del af, fortæller Eibhlin Murphy fra den irske producent.
Behovet for synlighed og maskindemonstrationer ér meget stor, for Major har introduceret en række nye produkter, der opfylder behov i meget forskellige brancher lige fra landbruget, til naturpleje og over til kommuner og grønne entreprenører.
 

Begejstret importør

Svend Aage Jensen er naturligvis begejstret over at blive importør af det nye produktprogram, som han hidtil har måttet købe hos den tyske importør.
- Vi har lige været på udstillingen ”Maskiner under Broen”, hvor interessen for klipperne var stor, og mange eksisterende kunder kom forbi for at høre om mulighederne for at købe sliddele og bestille service. Det var en meget positiv oplevelse!” Flere af gæsterne ville gerne se de nye klippere i aktion, og de eksisterende Majorkunder var glade for deres klippere.
 

Afpudsning af frøgræsmarker

Majors produktprogram spænder vidt og dækker utroligt mange brancher. Et af de produkter, Svend Aage Jensen og hans kolleger har store forventninger til i landbruget, er Major Cyclone, som ifølge ham er suveræn i frøgræsmarker. Græsklipperen er populært sagt designet til at fungere som en slagleklipper, men er en rotorklipper, med alle de fordele det giver. Lave service- og driftsomkostninger kombineret med høj kapacitet er altid et godt mix. ”
Major Cyclone forener kapacitet og finish, forstået på den måde, at man med en arbejdsbredde på op til 5,6 meter og effektiv mulching hurtigt kommer over nogle hektar, men nok endnu vigtigere efterlader det afpudsede materiale helt knust og jævnt fordelt i hele arbejdsbredden, så genvæksten ikke forhindres”, fortæller den initiativrige maskinhandler.
I den helt anden ende af skalaen er Synergy-klippere til frontmontering på redskabsbærere og Majors nye Swift-serie, der vil være en ideel og fleksibel løsning til pleje af parker og større græsarealer. De nye modeller leveres både til frontlift, baglift og i en bugseret version – og de enkelte varianter kan monteres som kombinationssæt, hvilket giver en helt fantastisk fleksibilitet.
Indenfor den grønne sektor, tror Svend Aage Jensen også, at der vil være et marked for Major’s kraftigste slåmaskiner målrettet arealpleje, som f.eks. knusning af træagtig opvækst og gammelt græs.
 

Et godt match

Både Svend Aage Jensen og folkene fra Major kalder hinanden et godt match. Major fordi de længe har ønsket sig en aktiv importør i Danmark, som både har salg til landbrugsbranchen og den øvrige grønne sektor.
Hos den danske maskinhandler er der stor tilfredshed med, at Major-programmet udfylder et hul i produktsortimentet, så man nu kan tilbyde sine kunder endnu mere. Men også det faktum, at der allerede kører mange Major-klippere i Danmark, gør forhandlingen interessant.
- Vi er stærke på service og har et meget moderne set-up omkring reservedele, så vi glæder os til at komme i kontakt med Major-ejerne i Danmark, siger Svend Aage Jensen.
 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next