bannerPos

Ny Trioliet fuldfodervogn leveret

Den nye Trioliet-fuldfoderblander sparer Jacob Nielsen (billedet) og hans driftsleder for et læs om dagen på den store bedrift, som tæller 740 jerseykøer. Jacob Nielsen nye Trioliet-fuldfoderblander er en X-range-model på 36 kubikmeter.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
24-07-2020 18:25
Forleden leverede Stenderup A/S en ny, stor Trioliet-fuldfoderblander til mælkeproducent Jacob Nielsen ved Starup. Den nye foderblander sparer ham for et læs om dagen.

Stenderup i Rødding har solgt fodringsudstyr i mere end 30 år, og har i dag et stort velassocieret maskinprogram til mælke- og kødkvægsproducenterne i Danmark.

Stenderup er importør af Trioliet i Danmark og Norge, og udover Trioliet-importen har Stenderup også mærkerne Gehl, Seko, Altec, Shelbourne og Fella på maskinprogrammet til mælke- og kødkvægsproducenterne i Danmark.

Forleden leverede Stenderup deres tredje Trioliet-fuldfoderblander til mælkeproducent Jacob Nielsen.

- Jeg valgte at købe en Trioliet-fuldfoderblander igen, fordi den gamle Trioliet-vogn har kørt problemfrit og på grund af den gode service, som Stenderup tilbyder, fortæller Jacob Nielsen, der har en mælkeproduktion ved Starup på 740 jerseykøer.

Jacob Nielsen har kørt med Trioliet-fuldfoderblander siden 2008, hvor han blander godt 30 tons om dagen til den store besætning.

Lave driftsomkostninger

- I de ti år, jeg har kørt med Trioliet-fuldfoderblander, har mine driftsomkostninger årligt været på 9.000 kroner i gennemsnit, og jeg har ikke haft nedbrud på foderblanderen. Det må siges at være en fornuftig driftsomkostning, påpeger Jacob Nielsen.

Den nye Trioliet-fuldfoderblander fra Stenderup er model 3600 ZKX-T, 36 kubikmeter, der sparer Jacob og hans driftsleder for et læs om dagen.

Trioliet-fuldfoderblanderen er med totrinsgearkasse. Blanderen, der er en X-range-model, har en sneglegodstykkelse på 25 mm i bunden af sneglen og 22 mm i toppen af sneglen. Det giver 50 procent længere levetid på sneglen.

Trioliet er en hollandsk produceret fuldfoderblander og har siden 1950 lavet fodringsudstyr til husdyr. Trioliet blev startet af tre brødre (Trio), som hed Liet til efternavn.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

0

Såmaskine med nye features

Kuhn fortsætter udviklingen af universalsåmaskinen Espro – senest med det nye system VistaFlow, der gør det lettere at styre og omstille såmaskinen til forskellige opgavetyper

To gange Axial Flow tog sig af vinterbyggen

Forleden blev to Case IH mejetærskere og en nyindkøbt sneglevogn startet op på markerne hos Pedersminde, hvor det i første omgang var vinterbyggen, der skulle i hus.

Vinterbyggen kom i hus ved Kolding

Hos Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør kom den sidste af i alt 40 hektar vinterbyg i hus forleden, da der blev høstet i først Nr. Bjert ved Kolding og senere på dagen ved Troldkær nær Rødding

Dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 pct. i årene 2015-19.

Automatisk hurtigskift letter maskinførernes hverdag

EC-Oil, Engcons automatiske hurtigskiftsystem, gør i kombination med en tiltrotator og hydraulisk redskaber en stor forskel i maskinførerens hverdag, men også for gravebranchen generelt i form af øget effektivitet og sikkerhed. Fordele der har betydet, at Engcon har valgt at gøre EC-Oil tilgængeligt for så mange som muligt ved at gøre det til standard i forbindelse med køb af tiltrotator med DC2 styresystem og O-Safe hurtigskift medfølger EC-Oil.

Hvad vi lærte af Covid 19

Livestream, videomøder, rundvisning og selvstudie var nogle af de metoder, rådgivningsvirksomheden Sagro tyede til, da landet lukkede ned i forbindelse med corona-krisen

Intelligent bufferzone beskytter vandmiljøet

Ny kortfilm viser, hvordan Go-Gris I/S beskytter vandmiljøet ved Horsens. Det er sket med en såkaldt ”intelligent bufferzone” mellem mark og å.

Svensk maskin- og byggeproducent fordobler kapaciteten

Den svenske producent af krogløftere og trailere - Ivarssons i Metsjö – fordobler nu sin produktionskapacitet på samlefabrikken nær Linköping, der udvides markant.

Mejetærsker på demo-tur til høsten er i hus

Heden Maskinforretning A/S og Massey Ferguson DK sender IDEAL 7 mejetærsker på demo-tur
Side 1 af 64 (1267 artikler)Prev1234567626364Next