bannerPos

Ny mellemklasse af skovkraner fra Kronos

Kronos er klar med nye optimerede og opdaterede versioner af sine skovkraner.
21-10-2020 09:40

Den finske maskinproducentproducent Kronos er klar med nyeste versioner af sine skovkraner, der byder på flere optimeringer og forbedringer

MASKINER Kronos udvikler til stadighed deres skovkraner for at sikre maksimal produktivitet, brugervenlighed og holdbarhed. Nu har de overført en del af teknologien fra deres store kran-serier til de mindre modeller.

For eksempel er alle kran-serier større en 4000-serien nu en del af Gripto-konceptet – det vil sige endnu hurtigere, endnu mindre energikrævende, øget præcision og hydraulikslangerne er fremført på en måde, så de er endnu bedre beskyttede mod skovens udfordringer.

 

Opdatering og forbedring

Samtidigt med den generelle opdatering og forbedring er der en række ekstra udstyrsmuligheder at tage stilling til.

En af dem, Kronos fremhæver, er Smart Stabilizer Control – SSC – hvilket er en semiautomatisk kontrol af støttebenene, så chaufføren ikke behøver have fokus på deres korrekte positionering.

Et dobbeltklik på joysticket er nok, så klarer Kronos SSC resten.

 

Kan anvendes på Valtra

At Kronos kommer fra Valtra’s hjemmebane i Finland, er der ingen tvivl om, for den finske kranproducent har standardiseret en række udstyrsvarianter og delkomponenter, så de nemt kan anvendes på forskellige traktormodeller fra Valtra.

Der er endog taget hensyn til om den valgte Valtra har SmartTouch-armlæn eller ej.

Flemming Tandrup fra den danske importør Valtec i Gravens hilser nyhederne velkomne.

-  Der er ikke tale om tekniske revolutioner, men intelligente forbedringer og opgraderinger som giver alle brugere en række fordele og kunderne endnu bedre mulighed for at sammensætte effektive maskinsæt til skoven.

jba

0

Husdyrauktion – nu med afstand og mundbind

Corona-restriktioner på Husdyrauktionen i Brørup. I lighed med krav om brug af mundbind i butikker og butikscentre, er der indført krav om brug af mundbind ved ophold i alle indendørs haller tilknyttet Brørup Husdyrauktion.

Venstre: - Den grønneste landbrugsreform nogensinde

Nye økoordninger kan fremme nye udviklingsmuligheder for dansk landbrug, siger V-parlamentsmedlem Asger Christensen.

Økologisk Landsforening: - Bedre end den gamle landbrugsstøtteordning

Nye regler om økoordninger for landbrugsstøtten belønner indsatser for fælles samfundsgoder for alle EU’s borgere, siger politisk chef i ØL, Sybille Kyed.

Støjberg tvivler på demonstrationerne gør indtryk på Mette Frederiksen

- Den magtarrogance, vi ser i øjeblikket, den bliver vi simpelthen nødt til at sætte ind over for, pointerede Inger Støjberg fra Venstre kort før hun talte i Aarhus lørdag eftermiddag.

Stor opbakning til Aarhus-demonstration

Både landbrug, borgere og politikere bakkede massivt op om lørdagens store traktordemonstration i Aarhus, der var et forsvar for grundloven og en klar protest mod regeringen og statsminister Mette Frederiksen omkring minkhåndteringen

Fokus på kvægbedriftens miljøindsats

Hvordan ser dit landbrugs miljøindsats ud i forhold til andre landbrug der ligner dig? Landbruget er under forandring - og de centrale aktører efterspørger andre og flere informationer end dem, som du typiske har været målt på som landmand, og hvor ikke mindst kvægproducenterne bør være ekstra opmærksomme

Mindre ammoniakudledning fra malkekøer og slagtesvin

Miljø- og Fødevareministeriet og Landbrug & Fødevarer har indgået frivillige aftaler med mål om at nedbringe ammoniakudledningen fra landbruget – herunder kvægbruget

Hønsehold i vinterkulden

Ifølge Velas, er der ingen grund til at bekymre sig om kolde hønsefødder i de kolde vintermåneder.

Brødre-trio er både familie og kolleger inden for grovvarer

Jens, Kjeld og Hans Lund har hver især gjort karriere inden for grovvarebranchen. I dag er alle tre brødre ansat i Vestjyllands Andel.

Kyllingerne indtager skoven

Skovkyllinger er et koncept, der lige så stille vinder frem i Danmark. Og produktionsformen har flere fordele for både kyllingerne og klimaet
Side 1 af 74 (1474 artikler)Prev1234567727374Next