Nye muskler til stærk maskinforretning

John Ankersen 26-11-2018 07:00:20
Salgsteamet hos A.P. Jørgensen – fra venstre: sælger Jacob Nielsen, salgskonsulent Knud Blomgreen og direktør Jim Thygesen.
Sidste år overtog Danish Agro maskinforretningen A.P. Jørgensen i Ribe. Et nyt salgsteam er siden blevet etableret og klar til at sikre fortsat vækst i virksomheden fremadrettet

Der har det seneste år været fuld fart på hos maskinforretningen A.P. Jørgensen – Claas i Ribe.

Nye ejere i form af Danish Agro og etableringen af et nyt stærkt salgsteam har betydet, at maskinforretningen har fået nye muskler og er klar til at sælge maskiner til og servicere de mange landbrugskunder, både nye og ikke mindst de mange gamle kunder, hvoraf flere har handlet med A.P. Jørgensen i generationer i maskinforretningen, hvor historien går mere end 100 år tilbage.

I spidsen for A.P. Jørgensen står Jim Thygesen, der ved nytår blev ansat som direktør. Siden er Knud Blomgreen ansat som salgskonsulent, mens sidste mand i salgstrekløveret er Jacob Nielsen, der den 1. oktober blev ansat som sælger.

Alle tre har baggrund og mange års erfaring inden for landbrugsbranchen.

-  Knud og Jacob er begge i øjeblikket i uddannelsesforløb hos Claas, forklarer Jim Thygesen, der mener det er vigtigt, at man hos A.P. Jørgensen hele tiden er fuldt opdaterede på Claas og de øvrige mærker, som man sammen med de seks andre Claas-forhandlere under Danish Agro, er forhandler af.

Han tilføjer, at man også deltager i salgskurser på de øvrige fabrikker, der producerer de andre mærker, som A.P. Jørgensen er forhandler af.

 

GPS og teknologi

A.P. Jørgensen er foruden Claas, også forhandler af blandt andet Lemken ,Fliegl,   Samson, Kverneland, Schäffer, Amazone, Kongskilde og GreenTec. I salgsteamet har man opdelt maskiner og mærker mellem sig, ligesom Knud Blomgreen også har fokus på de såkaldte ”Easy”-produkter, der blandt andet tæller produkter og løsninger inden for GPS.

-  Vores nye salgshold har specialer, så vi hele tiden har den tekniske rådgivning ”in house”,fFastslår Jim Thygesen.

Og Jim Thygesen er ikke et øjeblik i tvivl om, at GPS og teknologi i landbrugsmaskiner er kommet for at blive:

-  Som eksempelvis vores snitter, der kan være monteret med en sensor, der sender data til Seges, der ud fra dem laver foderplaner ud fra det.

Også i forbindelse med maskinsalget, ser Jim Thygesen et stort potentiale – blandet andet i forbindelse med Claas-programmet, hvor han har it-værktøjet – ”Claas-Configurator”, hvor han via Claas-fabrikkens hjemmeside, kan konfigurere og sætte en maskine sammen med udstyr og specifikationer tilpasset kundens ønske og behov.

 

Tradition og fornyelse

Meget nyt er sket det seneste år hos A.P. Jørgensen , der i dag har 41 ansatte. Men Jim Thygesen understreger, at man også holder fast i meget af det traditionelle og gængse i maskinforretningen, der altid har, og fortsat vil være lokalt forankret i det syd- og sønderjyske.

Blandt andet vil man fortsat være aktive omkring demo-ture rundt i lokalområdet, ligesom man selv vil være vært for arrangementer og sidst men ikke mindst – også fortsat vil være fast og trofast udstiller på Ribe Dyrskue.

 

Landbrugskammerater finder hinanden igen efter 50 år

11-12-2018 07:00:31

Som unge var sydvestjyske Henning Nielsen og indiske Apjit Singh Bindra elever på samme landbrugsskole og blev samtidig gode kammerater – nu har de to fået kontakt med hinanden igen – efter 50 år


Miljødebattør ønsker videnskabelig anerkendelse

10-12-2018 13:22:20

Bogen »30 års miljøpolitik – en katastrofe!« skal bedømmes videnskabeligt af Aarhus Universitet.


Foderstofvirksomhed tilbyder finansiering af svinefoder

10-12-2018 07:00:53

Hornsyld Købmandsgaard introducerer nyt koncept til danske svineproducenter


En løsning på fosforfølsomhed: Hent store gevinster på type 2-korrektioner

08-12-2018 07:00:20

Særligt i fosforfølsomme områder kan en korrektion give massive besparelser for landmænd, som ellers kunne være nødsaget til at erhverve ekstra jord, mindske produktionen eller afsætte gylle til tredjemand.


Agrocura udpeger direktør

07-12-2018 14:28:02

Hans Vigen direktør i Agrocura Finans og Råvarer A/S.


Køkkenaffald bliver til ny mad

07-12-2018 07:00:50

Hos Teknologisk Institut i Aarhus er forskere langt med metode, der kan omdanne affald til ny næring ved hjælpe af fluelarver


Priser uddelt ved årsmøde hos LandboUngdom

06-12-2018 09:05:57

Forleden blev der hos LandboUngdom i Vojens afholdt Årsmøde for Region Ribe, Vejle og Sønderjylland – det blev samtidig en aften med uddeling af en række priser og kåringer


Grønne gaver til grønne fingre

04-12-2018 08:09:59

Glæd de vinterplagede haveejere med grønne julegaver, mens de venter på foråret.


Aarhus får 550 hektar ny skov

03-12-2018 13:44:46

Miljø- og Fødevareministeriet, Aarhus Kommune og Aarhus Vand indgår et nyt, visionært samarbejde, som med cirka 550 nye hektar ny skov beskytter grundvandet og giver Aarhus det største sammenhængende naturområde i byens historie.


Partiformænd skeptiske omkring mere udenlandsk arbejdskraft i landbruget

02-12-2018 07:56:47

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen og Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl deltog forleden i et landmandsmøde i Billund. En del af diskussionen kom til at handle om udenlandsk arbejdskraft.


Stor interesse for at høre om ny maskinteknologi

30-11-2018 08:16:38

150 landmandskunder deltog, da Yding Smedie & Maskiner havde inviteret til temaaften om ny maskinteknologi


LandboUngdom skiftede lidt ud i bestyrelsen

28-11-2018 09:45:12

Et enkelt nyt ansigt kom i bestyrelsen hos LandboUngdom i Syd- og Sønderjylland i fredags.


Temadag sætter fokus på klovsundheden

28-11-2018 07:00:22

Dyrlægecentralen Sydvest A/S og LandboSyd inviterer den 13. december til en temadag om klovsundhed i Aabenraa


Frostsikker drikkeautomat uden brug af strøm

27-11-2018 07:00:44

Jordvarme sørger for frostsikker drikkemulighed for kvæget i vinterkulden med drikkeautomat fra virksomheden Frostline A/S i Horsens, der selv har udviklet og producerer drikkesystemet med garanteret frostfri drikkekop hele året rundt


SLF har fået solceller på matriklen

26-11-2018 13:39:19

SLF – Sønderjysk Landboforening – rider med på den grønne bølge og har netop etableret et solcelleanlæg på græsplænen i Vojens.


Nye muskler til stærk maskinforretning

26-11-2018 07:00:20

Sidste år overtog Danish Agro maskinforretningen A.P. Jørgensen i Ribe. Et nyt salgsteam er siden blevet etableret og klar til at sikre fortsat vækst i virksomheden fremadrettet


Styrelse ser på nye ulveangreb i Sønderjylland

25-11-2018 07:30:02

Efter forårets mange ulveangreb har husdyravlerne kunnet have deres dyr i fred for rovdyret de seneste måneder. Men noget tyder på, at freden kan være forbi.


Motorvejsmøde uden svar

25-11-2018 07:00:38

Det forberedende arbejde til anlægget af en motorvej tager årevis, og lodsejerne går lige så længe i uvished


De globale fødevarepriser falder

12-01-2018 14:27:01

Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder


Side 1 af 27 (527 artikler)Prev1234567252627Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer