bannerPos

Ølgod Maskinforretning bliver BvL-forhandler

BvL har et stort udvalg af fuldfoderblandere og kan imødekomme kundernes behov, uanset om de satser på kompaktfoder eller mere traditionelle luftige blandinger.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
07-01-2020 09:39
Fra årsskiftet er Ølgod Maskinforretning blevet BvL-forhandler og skal i tæt samarbejde med den tyske producents nordiske salgsansvarlige, Flemming Hyldgaard, varetage salgs- og servicearbejdet med fokus på et område, der afgrænses fra Grindsted og Billund i øst til Varde i syd og Nr. Nebel i nord. Der har tidligere været en forhandler i området, så der findes allerede mange BvL-vogne på de kanter. Det bliver nu Ølgod Maskinforretnings opgave at servicere de eksisterende kunder og sørge for, at der kommer endnu flere vogne ud at køre.

- Vi forventer os meget af den nye forhandling, fortæller Steen Olesen fra Ølgod Maskinforretning.

- Dels er det et rigtig godt produkt med nogle unikke produktfordele. Dels arbejder vi til dagligt i et område med mange kvægproducenter, så vi må bare se at komme i gang med at besøge dem og fortælle om BvL, hvis de da ikke allerede kender dem i forvejen. Og vigtigst af alt selvfølgelig servicere de mange eksisterende BvL-kunder.

Han fremhæver nogle helt enkle produktfordele, som at vognene blander godt i længderetningen. Det skyldes bl.a., at blandekilerne i bunden/på siden af blandekarrene sidder asymmetrisk i forhold til hinanden. En anden fordel ved BvL er, at man ved at placere de 110 cm brede udfodringslåger forskudt over for hinanden udnytter centrifugalkraften fra blandesneglene og kan tømme vognene 100% på meget kort tid. Endelig mener han også, at BvL’s kombivogne, hvor en fuldfoderblander og en halmblæser er kombineret, vil være en fordel for mange.

- Én traktor, én chauffør med ét redskab, der kan løse flere arbejdsopgaver, er sund fornuft, siger han.

- Jeg kender Steen Olesen fra tidligere og ved, at der kommer til at ske en aktiv salgsindsats, og Ølgod Maskinforretning har tradition for at fokusere på service, så det skal nok blive godt, siger Flemming Hyldgaard.

Et bredt produktprogram

BvL har udviklet, produceret og solgt fuldfoderblandere på vidt forskellige markeder i mange år. Det har resulteret i et meget bredt program af bugserede, stationære og selvkørende fuldfoderblandere. De traditionelle fuldfodervogne kan leveres fra 3,5 til 46 m³, mens de stationære fås fra 6,5 til 30 m³. Firmaets selvkørende modeller fås fra 11 til 21 m³.

BvL kan også levere en række redskaber til håndtering af ensilage, robuste løsninger til biogasindustrien og flere andre produktgrupper. En af de nyere blandemodeller er en fuldfoderblander, der fungerer som en traditionel, traktortrukken vogn, mens der læsses rundt omkring på gården, men kan stå som en stationær, eldrevet maskine, når der fodres ud.

0

Fra tegning til færdig svinestald

Hos bygge- og entrprenørfirmaet Hansen & Larsen i Dejbjerg ved Skjern har man stor erfaring med landbrugsbyggerier – ikke mindst svinestalde, hvor man i øjeblikket er i fuld gang med flere forskellige staldbyggerier

Ny minilæsser fra Giant er helt elektrisk

Ny elektrisk Giant-minilæsser løfter lydsvage og CO2-neutrale læsseopgaver for østjysk anlægsgartner på opgave i Silkeborg. Maskinforretningen Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe er dansk importør af de hollandske minilæssere.

Agromesse på Mors

En række Mors-virksomheder er gået sammen om at lave en corona-venlig agromesse. I uge 27 kan man besøge dem, hver og en og se et bredt udvalg af deres produkter.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Skærpet kontrol af svinetransporter fortsættes

Kontrollen med landets mange svinetransporter blev i 2018 skruet op, og det har været til gavn for dyrevelfærden. Det konkluderer en evaluering fra Fødevarestyrelsen.

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.
Side 1 af 62 (1238 artikler)Prev1234567606162Next