bannerPos

Store forventninger til lille teleskoplæsser

Den nye Manitou-teleskoplæsser, MLT420-60 H, har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
30-05-2020 12:27
Scantruck spår stor interesse for den lille nye Manitou MLT420-60 H, der udelukkende er produceret til landbruget.

MASKINER Corona-pandemien tog livet af alle årets dyrskuer, og det ærgrer Claus Bjerregaard, der er salgschef hos Scantruck, som altid er blandt maskinudstillerne på Roskilde Dyrskue.

- Vi havde blandt andet set frem til at præsentere den lille nye Manitou MLT420-60 H, som er en teleskoplæsser, der helt sikkert ville have skabt interesse i Roskilde, fortæller Claus Bjerregaard.

Den nye Manitou-teleskoplæsser har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

- Den er således ideel og faktisk specielt designet til mindre landbrug, rideskoler, fjerkræ/ægproduktion eller minkbrug – eller som en nummer to-læsser på større kvægbrug, meddeler Claus Bjerregaard.

Opdateret udgave

Claus Bjerregaard oplyser også, at Manitous 961’er nu findes i en opdateret udgave, og mellem de to teleskoplæssere er der et stort udvalg, hvor især dem på syv-otte meter er vældig populære.

Man kan naturligvis altid se de forskellige Manitou-maskiner i Scantrucks Ringsted-afdeling, hvor der også er mulighed for at opleve to andre gode mærker – Komatsu og Weycor.

- Vi havde naturligvis også set frem til at vise de nye læssemaskiner fra Komatsu og Weycor frem i Roskilde, men det kan så ske i Ringsted. Her har vi altid kaffe på kanden og står klar til at fortælle om alt det, vi kan tilbyde, siger Claus Bjerregaard.

- Som Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere kan vi opfylde ethvert krav og behov og skræddersyr meget gerne individuelle løsninger, oplyser han videre.

Rullende værksted

Scantruck, der har hovedsæde i Skive, kan blandt andet tilbyde en serviceaftale, som giver tryghed, skarpe priser på over 1.500 varenumre og planlagt service. 

- Det kan ikke undgås, at maskiner indimellem går i stykker, men med vores serviceaftale giver man en fast pris og er så dækket ind for ubehagelige overraskelser. Vi garanterer assistance døgnet rundt inden for maksimalt to timer – og ofte hurtigere, forklarer Claus Bjerregaard og tilføjer:

- Vi har over 45 veluddannede servicemontører på vejene. De kører ud fra privaten med deres rullende værksted, og om natten har de fået leveret en »natkasse« med reservedele til dagens arbejde.

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next