bannerPos

Superdæk overtager autoværksted

Max Fogh, (th), og Peter Larsen, (tv), giver hinanden hånd på overtagelsen.

John Ankersen

Journalist
11-09-2018 08:00
Super Dæk Service bliver endnu stærkere på mekanisk arbejde i Vejen

Dæk- og autoværkstedet Super Dæk Service på Engvej 7 i Vejen overtog pr. 1. september aktiviteterne i Foghs Auto på Engvej 2 B. Max Fogh, som har drevet Foghs Auto siden 2007, er samtidig blevet afdelingsleder for Super Dæk Service Vejen.

- I praksis betyder det, at Super Dæk Service Vejen er blevet et endnu stærkere autoværksted, for mit gamle værksted på Engvej 2 B fortsætter som del af Super Dæk Service, og jeg har taget mine to medarbejdere, en svend og en fleksjobber, med mig. I Vejen afdelingen er vi nu syv medarbejdere, hvoraf de tre er mekanikere, forklarer Max Fogh, som stod for at skulle investere i en udvidelse af værkstedet men i stedet tog imod tilbuddet om at blive afdelingsleder.

- Tilbuddet kom på et passende tidspunkt, og jeg er glad for, at aktiviteterne i mit gamle værksted bliver ført videre i Super Dæk Service Vejen, som er et lokalt led i en solid, landsdækkende kæde med flere end 60 afdelinger, siger den nye afdelingsleder.

Service og reparation

Max Fogh, 43 år, er fra Vejrup men har stort set hele sit arbejdsliv været mekaniker i Vejen. Han fik i 1997 job som mekaniker hos Gorm Jensen på Engvej, og ti år senere overtog han værkstedet, som havde opbygget stor ekspertise i service og reparation af Volvo og Renault.

- Jeg har altid haft en forkærlighed for Volvo og Renault, og min specialviden på de bilmærker har jeg taget med over i Super Dæk Service.

Men jeg vil gerne pointere, at Super Dæk Service lige siden starten i Vejen i 2004 foruden at være et højt specialiseret dækværksted også har været autoværksted, som servicerer alle bilmærker - person og varevogne - i lige så høj kvalitet som de autoriserede værksteder samtidig med, at fabriksgarantien opretholdes. Vi laver alt mekanisk arbejde på person- og varebiler. Serviceeftersyn, reparation af stenslag, olieskift, klargøring til syn osv., siger Max Fogh.

Super Dæk Service er med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder, og de 375 dedikerede og professionelle medarbejdere servicerer både private, virksomheder, industrien og landbruget. Visionen er at være branchens bedste, og SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.

 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next