bannerPos

Erfaren maskinmand ny markedschef

Dennis Faurby er ny markedschef hos Scantruck.
05-05-2020 08:44

Dennis Faurby er tiltrådt som ny markedschef hos Scantruck A/S, hvor han får en overordnet rolle i salgsafdelingen.

Han har 14 års erfaring med salg af maskiner til entreprenørbranchen og landbruget.

Dennis Faurby er 42 år og kommer fra en stilling som markedschef hos JCB-importøren Nicolaisen & Larsen. Oprindelig er han landbrugsudannet og blev driftsleder, indtil han i 1999 tog til USA for at arbejde på en stor planteavlsbedrift.

I 2004 vendte han tilbage til Danmark og læste til landbrugstekniker, før han i 2006 gjorde sin entré i maskinbranchen som sælger hos Nicolaisen & Larsen. Efter halvandet år blev han salgsleder og kort efter salgschef i virksomheden.

Fra 2015 til 2017 var Dennis Faurby salgschef for Bobcat-maskiner hos Svenningsens Maskinforretning, hvorefter han vendte tilbage til Nicolaisen & Larsen som markedschef.

 

0

Økologisk Landsforening laver 200 omlægningstjek om året

Hos Økologisk Landsforening laver man omkring 200 omlægningstjek om året. Henvendelserne kommer fra hele landet, ung som ældre og tæller alle typer produktioner.

Et omlægningstjek gav et realistisk billede af virkeligheden

Jane Willumsgaard og Søren Noes starter til oktober en omlægning af deres jord på Hjarnø. De er ikke landmænd, men har efter et omlægningstjek besluttet sig for at prøve kræfter med økologiske pluk selv-hindbær og maltbyg til ølproduktion.

Gourmet i gårdbutikken

Mellem 200 og 300 kunder gæster hver uge gårdbutikken på Gundestrup Mejeri og Bryggeri.

Hoff brygger øl på ostevalle

Gundestrup Mejeri og Bryghus har sit eget bryggerikoncept, hvor der brygges øl på valle fra osteproduktionen.

Mejerimand forelskede sig i en gammel dame

Den gamle dame er identisk med Gundestrup Mejeri og Bryggeri, hvor Jørgen Hoff i dag producerer 22 forskellige specialoste og 8 forskellige specialøl.

Landmænd bør være rustede til corona-udfordringer

Landbrugsrådgivning Syd opfordrer alle landmænd til at have en plan klar, så de kan håndtere 2020 udfordringerne uden, at hele læsset vælter.

Velfungerende dræn starter med en god projektering

En overordnet og langsigtet drænplan er mange penge værd, men der er mange faktorer, der skal overvejes og undersøges, inden entreprenørmaskinerne for alvor skal i jorden.

Kompost af pileflis nedbringer udledningen af næringsstoffer fra marken

Et EU-støttet forsøgsprojekt vil i år vise i hvilket omfang, kompost af pileflis kan nedbringe økologernes behov for at køre staldgødning ud.

Flis er for godt til at brænde af

Ny Vraa Bioenergi er stoppet med at afsætte pileflis til forbrænding i varmeværker. Brødrene Henrik og Anders Bach jagter en større værdiskabelse i deres produktion.

Vedligeholdelse af vandløb skal tilpasses virkeligheden

Nedbørsmængderne øges år for år, vinterhalvåret druknede i nedbør, og i Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) frygter man, at problemet med oversvømmede kældre og marker blot vil vende tilbage gang på gang, medmindre vedligeholdelse af vandløbene tilpasses virkeligheden.
Side 1 af 60 (1196 artikler)Prev1234567585960Next