bannerPos

Nominerede til Slagterprisen 2020

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
23-05-2020 21:16

PRIS Landbrug & Fødevarer hædrer hvert år branchens bedste slagtere med Slagterprisen. Og igen i år dystes der i to kategorier – slagtere i supermarkeder/hypermarkeder og privatslagtere.

Som noget nyt i år er der i kategorien »privatslagtere« fokus på de unge talenter (under 35 år), der enten er under uddannelse eller er færdiguddannede, er ansat eller har deres egen forretning.

Her er de nominerede til Slagterprisen 2020 i de to forskellige kategorier.

I kategorien »privatslagtere«: Peter Lindholm Nielsen (1. mand) hos Slagter Friis, Frederiksberg, Andreas Blom (mestersvend) hos Slagter-Riget, Aarhus, og Rikke Juulsgaard Lauridsen og Morten Ramsing (slagtermestre) hos Fruehøj Slagter, Herning.

I kategorien »slagtere i supermarkeder/hypermarkeder«: Christian Steen Hansen (slagtermester) hos Salling Super, Aarhus, og Christian Balle (slagtermester) hos Meny Domus Vista, Frederiksberg.

jhal

 

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next