bannerPos

Ny i spidsen for HK planteavl

Hornsyld Købmandsgaard A/S har ansat Kenneth Søbye som produktchef for planteavl.
20-03-2020 14:24

Hornsyld Købmandsgaard A/S har ansat Kenneth Søbye som produktchef for planteavl

FODERSTOF Det bliver med hele paletten inden for planteavl som arbejdsområde for agronom Kenneth Søbye, der netop er tiltrådt i en ny stilling som produktchef for planteavl på Hornsyld Købmandsgaard A/S.

Han bliver ansvarlig for den overordnede produktion af sædekorn i Hornsyld og på afdelingen i Glostrup, og han skal rådgive og vejlede kunder og egne sælgere inden for et bredt spekter af planteavl.

- Jeg ser frem til opgaven og håber, at jeg kan medvirke til at optimere området og sørge for at fortsætte den positive udvikling, der allerede er, siger Kenneth Søbye, der får som opgave at sikre høj faglig viden vedrørende planteavl i organisationen.

Han skal holde sig ajour med gældende lovgivning, markedsudviklinger, nye trends og teknologier, og han får som opgave at assistere og supportere sælgere på salgs- og kundemøder vedrørende planteavl. Han får også det overordnede ansvar for fremavl, og han skal have kontakten til forædlerne i hele Europa.

 

Fokus på fremavl

Kenneth Søbye kommer fra en stilling som konsulent i Bayer Danmark, hvor han har været i syv år. Forinden var han produktchef for raps og majs hos Limagrain Danmark gennem fem år.

 - Nu kommer jeg til at arbejde med det hele, lige fra såsæd, gødning og planteværn, og jeg skal sørge for, at vi har de rigtige og attraktive produkter på hylderne. Det er en spændende opgave, hvor jeg kommer til at favne bredt, og det ser jeg meget frem til.

- Fremavlsområdet bliver et vigtigt element, og jeg kommer også til at arbejde med specielle sorter, højværdiafgrøder og kontraktproduktion i det hele taget, understreger han.

Ud over at beskæftige sig med planteavl på jobbet, er han også landmand i fritiden. Han er fjerde generation på gården i Givskud på godt 20 hektar, og ud over selve planteavlen går han meget op i jagt og naturpleje på ejendommen.

Kenneth Søbye er 39 år og bor sammen med Bettina og deres søn på syv år.

jba

0

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet
Side 1 af 62 (1233 artikler)Prev1234567606162Next