bannerPos

Ny teamchef i SLF

Carsten Friis - ny teamchef for driftsøkonomi og virksomhedsrådgivning i SLF.
14-08-2020 12:12

SLF har ansat 43-årige Carsten Friis som teamchef for driftsøkonomi & virksomhedsrådgivning i Vojens. 

Han er uddannet landmand og jordbrugsteknolog og kom som helt nyuddannet i praktik hos SLF, hvor han senere blev fastansat og gennem fire år arbejdede som drifts- og virksomhedsrådgiver. Så han kender SLF, kolleger, arbejdsgange og kunderne godt. 

- Det er sjovt at være med der, hvor der sker en god udvikling, og jeg glæder mig til at styre en afdeling i den retning, som markedet efterspørger, så vi fortsat kan yde den rette rådgivning til kunderne. Dansk landbrug er i en rivende udvikling, så som rådgivningsvirksomhed må vi hele tiden rette ind og udvikle os, hvis vi fortsat skal sikre vores eksistensberettigelse, siger Carsten Friis. 

Derudover glæder Carsten Friis sig til at møde kunder og medlemmer i SLF. 

- Jeg brænder for landbruget, og jeg kæmper for kunderne. Derfor ønsker jeg at skabe gode løsninger for landmanden, så han eller hun oplever vækst og udvikling på bedriften. Det handler om at få skabt et gensidigt rådgivningsforløb, hvor der er tillid og respekt for hinanden, pointerer Carsten Friis. 

Carsten Friis er hentet fra en lignende stilling i LandboSyd. 

0

Nye vogne sørger for foder til 600 malkekøer

Harehedegaard Mælkeproduktion mellem Hovborg og Starup valgte Krampe-vogne, der spiller en stor rolle, når høsten af foder-afgrøder til bedriftens 600 malkekøer og opdræt skal håndteres

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Landbrugsskole startede nyt skoleår med nye traktorer

Et nyt skoleår er startet på Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming, hvor 40 unge landbrugsinteresserede netop er startet på grundforløbet. Derfor var der også elevopløb, da A.P. Jørgensen leverede to nye Claas-traktorer til skolen.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Valtra og Valtec inviterer til traktordemonstration

På torsdag den 17. september inviterer Valtra og Valtec til traktordemonstration ved Toftlund.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.

Har du en værdig sparringspartner til dine handler og finansiering?

I takt med, at landbrugene bliver større og der samtidig er en voksende volatilitet i de priser, som vi køber og sælger produkter til, er det ekstremt vigtigt med en sparringspartner, du har tillid til. Den økonomiske bundlinje er din løn, og bliver naturligt påvirket af gode og dårlige beslutninger - og at være landmand, indkøbs- og salgschef samt bankmand på samme tid, er der vel dårligt nogle, der kan påtage sig med succes.

Udsigt til millioner fra Vestjyllands Andel

Vestjyllands Andel kan præsentere et årsregnskab med et koncernresultat på 87 millioner kroner før skat. Nu lægger bestyrelsen op til at udlodde 50 millioner af overskuddet til medlemmerne..
Side 1 af 67 (1336 artikler)Prev1234567656667Next