bannerPos

Vælger NutriFair som udstillingsvindue

- Vi har vurderet, at vi kan tilføre ekstra værdi via NutriFair. De internationale messer ligger tæt nu her, og der ser vi NutriFair som en god udstilling, som ligger rigtig godt i kalenderen, fortæller Claus Brinks, Regional Sales Manager i SAC.

John Ankersen

Journalist
05-01-2019 07:00
Malkeudstyrsproducenten, A/S S. A. Christensen fra Kolding, bakker op om fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia, som man ser som det perfekte udstillingsvindue for virksomheden

Virksomheden A/S S. A. Christensen & Co. i Kolding har været i branchen for malkeudstyr i 80 år, og i halvdelen af den tid har prioriteringen på udstillingsområdet i Danmark været den samme.

Men nu øger koncernen sin indsats og vælger også fagmessen NutriFair i Fredericia som udstillingsvindue.

- Vi har vurderet, at vi kan tilføre ekstra værdi via NutriFair. De internationale messer ligger tæt nu her, og der ser vi NutriFair som en god udstilling, som ligger rigtig godt i kalenderen, fortæller Claus Brinks, Regional Sales Manager i SAC.

Han tilføjer, at SAC-forhandlere har rost NutriFair som et forum, der genererer mange gode emner at arbejde videre med. SAC’s danske forhandlere har tidligere deltaget på udstillingen, men i januar samles alle kræfterne under en paraply.

- Vi møder også mælkeproducenter rundt omkring, som siger, at NutriFair er en rigtig god oplevelse. Det skal vi respondere på – vi skal være der, hvor kunderne er, konstaterer Claus Brinks.
 

Slået alle rekorder

Han forventer, at fagmessen i Fredericia vil afspejle et flot år for Kolding-koncernen.

- Vi har slået alle rekorder i år i Danmark. Vi har lavet rigtig mange nye stalde og også mange moderniseringer. Vi forventer at få omtrent lige så travlt næste år, og det vil givetvis smitte af på stemningen og udbyttet af NutriFair. Vi glæder os til at modtage kunderne og ser virkelig frem til dagene i Fredericia, fastslår han.

Den store investeringslyst skyldes ifølge Claus Brinks en fornuftig mælkepris, bedre finansieringsmuligheder, vanskeligheder med at få arbejdskraft og et ”opsparet” behov for modernisering/udskiftning fra tidligere år.

Blandt nyhederne fra SAC er en opgraderet, udvendig malkekarrusel med en masse nye features på.

- Der kommer et fire-pladsers modul med, som vi kan vise på NutriFair. Desuden vil vi vise vores dobbeltboks malkerobot, som vi har solgt en del af i år, siger Claus Brinks.

SAC er et familieejet selskab med eksport til 65 lande og datterselskaber i blandt andet Holland, Frankrig, Norge, Sverige og Rusland.

NutriFair finder sted den 16.-17. januar 2019 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.nutrifair.dk.

 

Horsens Dyrskue i dansk sommervejr

Solrig start på Horsens Dyrskue & Madmarked.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Mælkeproducent i klemme i skrappe ammoniakregler

Landmand Gerard van Dolder ved Skærbæk vil gerne udvide sin malkebesætning – men skrappe ammoniakregler står i vejen. Forleden var folketingspolitikerne Hans Chrristian Schmidt (V) og Troels Ravn (S) på besøg, for at få syn for sagen

Børn skal leve som landmænd i sommerferien

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole

100-årig er klar til 100 år mere

Senere på året er det 100 år siden, at det nuværende Grimme Skandinavien åbnede i Rødkærsbro. Det markeres torsdag og fredag.

Planteaften med høstteknik i korn og grovfoder

Temaet på dette års Planteaften på Ytteborg sætter fokus på, hvordan man opnår en stor høstkapacitet - men samtidig undgår spild.

Ubenyttede boringer beslaglægger masser af vand

Task Force Markvand går nu i offensiven for at få millioner af ubrugte kubikmeter vand frigivet til markvanding. Det drejer sig om - viser det sig - et meget stort antal boringer, som ikke benyttes, men som alligevel tæller med, når kommunerne ser på vandressourcerne i et givet område.

100-årige Grimme har stort fokus på kundepleje

Mange ting har ændret sig i de 100 år, det nuværende Grimme Skandinavien har eksisteret. Men kundeplejen er fortsat i højsædet.

Rammer generationsskifter som en hammer

Socialdemokratiet har bedyret, at de vil hæve gaveafgiften til 15 procent fra de nuværende 6 procent, ved overdragelse af familieejet virksomhed. Og det vil være en kæp i hjulet for familier, der står over for en overdragelse af virksomheden, lyder det fra ekspert.

Maskinudstilling på en ny måde

Horsens Dyrskue & Madmarked klar med nyt og mere tidssvarende koncept for maskinudstillere
Side 1 af 42 (831 artikler)Prev1234567404142Next