bannerPos

Vælger NutriFair som udstillingsvindue

- Vi har vurderet, at vi kan tilføre ekstra værdi via NutriFair. De internationale messer ligger tæt nu her, og der ser vi NutriFair som en god udstilling, som ligger rigtig godt i kalenderen, fortæller Claus Brinks, Regional Sales Manager i SAC.

John Ankersen

Journalist
05-01-2019 07:00
Malkeudstyrsproducenten, A/S S. A. Christensen fra Kolding, bakker op om fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia, som man ser som det perfekte udstillingsvindue for virksomheden

Virksomheden A/S S. A. Christensen & Co. i Kolding har været i branchen for malkeudstyr i 80 år, og i halvdelen af den tid har prioriteringen på udstillingsområdet i Danmark været den samme.

Men nu øger koncernen sin indsats og vælger også fagmessen NutriFair i Fredericia som udstillingsvindue.

- Vi har vurderet, at vi kan tilføre ekstra værdi via NutriFair. De internationale messer ligger tæt nu her, og der ser vi NutriFair som en god udstilling, som ligger rigtig godt i kalenderen, fortæller Claus Brinks, Regional Sales Manager i SAC.

Han tilføjer, at SAC-forhandlere har rost NutriFair som et forum, der genererer mange gode emner at arbejde videre med. SAC’s danske forhandlere har tidligere deltaget på udstillingen, men i januar samles alle kræfterne under en paraply.

- Vi møder også mælkeproducenter rundt omkring, som siger, at NutriFair er en rigtig god oplevelse. Det skal vi respondere på – vi skal være der, hvor kunderne er, konstaterer Claus Brinks.
 

Slået alle rekorder

Han forventer, at fagmessen i Fredericia vil afspejle et flot år for Kolding-koncernen.

- Vi har slået alle rekorder i år i Danmark. Vi har lavet rigtig mange nye stalde og også mange moderniseringer. Vi forventer at få omtrent lige så travlt næste år, og det vil givetvis smitte af på stemningen og udbyttet af NutriFair. Vi glæder os til at modtage kunderne og ser virkelig frem til dagene i Fredericia, fastslår han.

Den store investeringslyst skyldes ifølge Claus Brinks en fornuftig mælkepris, bedre finansieringsmuligheder, vanskeligheder med at få arbejdskraft og et ”opsparet” behov for modernisering/udskiftning fra tidligere år.

Blandt nyhederne fra SAC er en opgraderet, udvendig malkekarrusel med en masse nye features på.

- Der kommer et fire-pladsers modul med, som vi kan vise på NutriFair. Desuden vil vi vise vores dobbeltboks malkerobot, som vi har solgt en del af i år, siger Claus Brinks.

SAC er et familieejet selskab med eksport til 65 lande og datterselskaber i blandt andet Holland, Frankrig, Norge, Sverige og Rusland.

NutriFair finder sted den 16.-17. januar 2019 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.nutrifair.dk.

 

Skal landbruget udvikles eller afvikles?

Landbrugets økonomiske kvaler kommer endnu en gang i fokus, når Danske Halmleverandører afholder generalforsamling onsdag i denne uge.

Vandingsmaskiner og trafiksikkerhed

Vejtrafik og vandingsmaskiner kan være problematisk – og kan skabe farlige situationer

LMO slår omsætningsrekord

Siden fusionen mellem rådgivningsvirksomhederne Også årets indtjening er tilfredsstillende, og virksomheden har nu nået en størrelse, hvor det er muligt at udlodde en rekordstor del af overskuddet til ejerforeningerne.

Tørkesommer har givet stor interesse for vandingsanlæg

Sidste års ekstremt varme og tørre danske sommer, har øget interessen markant for markvanding

Klimafokus på landbrugets fremadrettede dagsorden

LHN så - på generalforsamlingen i Tinglev forleden - tilbage på udfordringsfyldt år i landbruget, og en dagsorden i befolkningen, og blandt politikerne, hvor klimaet får stadig større betydning og indflydelse

Familielandbrugs-formand savner fakta i debatten

Debatten om planteværn, natur og klima var i fokus, da Familielandbruget LRS i Vejle tirsdag holdt generalforsamling, hvor der var genvalg til formand Svend Aage Steenholdt.

Østjysk dyrskue med ny profil

Stort madmarked og børneland er blandt de nye friske tiltag på et anderledes dyrskue i Horsens, hvor visionen er at blive et stort jysk madevent kombineret med traditionelt dyrskue

Markvanding med bedre driftsøkonomi

Ødelagte afgrøder og unødige reparationsudgifter til rørbrud midt i højsommeren er et scenarie, de fleste landmænd gerne vil undgå. Men rørbrud og andre gener i forbindelse med markvanding kan undgås ved at skifte til en frekvensreguleret pumpe, der giver langt bedre driftsøkonomi og minimal risiko for rørbrud.

Professionel skovservice og naturpleje

Hos Alstrup Skovservice ved Videbæk har man specialiseret sig inden for en bred vifte af skov- og naturpleje-opgaver – blandt andet for Skov- og Naturstyrelsen.

Limousiner indgår samarbejde med forsikringsselskab

Et nyt samarbejde mellem Dansk Limousine Forening og Topdanmark skaber både muligheder, fordele for medlemmerne og stor glæde hos begge parter.
Side 1 af 34 (669 artikler)Prev1234567323334Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer