bannerPos

LMO slår omsætningsrekord

Adm. direktør i LMO, Jan Winther, (i forgrunden), og LMO-formand Nis Kristian Hjort, (i baggrunden af billedet), glæder sig begge over noget nær et fantastisk år i LMO, hvor omsætningen satte ny rekord, og hvor der kan udloddes ekstra stort overskud til medlemmerne.
17-03-2019 06:47

Siden fusionen mellem rådgivningsvirksomhederne Også årets indtjening er tilfredsstillende, og virksomheden har nu nået en størrelse, hvor det er muligt at udlodde en rekordstor del af overskuddet til ejerforeningerne.

LMO og LRØ i 2013 har LMO gang på gang løftet omsætningen, og i 2018 rundede den 285 mio. kr., hvilket er det højeste i virksomhedens historie. Det forgangne årti har været begivenhedsrigt for rådgivningsvirksomheden LMO, der siden fusionen mellem det daværende LMO og LRØ i 2013 har skubbet til omsætningen år for år.

2018 var ingen undtagelse, og her landede omsætningen i den foreningsejede rådgivningsvirksomhed på 285 mio. kr. Det er ny omsætningsrekord, og tilsvarende endte resultatet for året på godt 7,2 mio. kr., hvilket ligeledes er det højeste i selskabets historie.

- På trods af tørke og udfordringer i dansk landbrug har vi i LMO formået at levere et ganske fornuftigt regnskab, som vi godt kan være stolte af. Det skyldes i allerhøjeste grad en enorm indsats fra medarbejderne, som hver dag gør deres for at hjælpe vores mange kunder over hele landet, siger Jan Winther, adm. direktør for LMO.

Det flotte resultat skaber naturligvis glæde hos Nis Kristian Hjort, formand for LMO og en af de otte ejerforeninger bag.

- Det er fantastisk, at LMO endnu en gang kan præsentere et flot regnskab, og at virksomheden igen viser sig som værende et stabilt fyrtårn i en branche under hastig forandring, siger Nis Kristian Hjort.

Derfor har bestyrelsen i LMO valgt at udlodde godt 5 mio. kr. af overskuddet til ejerforeningerne, hvilket er langt det største beløb i virksomhedens historie.

-  Jeg er meget tilfreds med, at vi i år har mulighed for at udlodde en ekstraordinær stor del af overskuddet til foreningernes politiske arbejde til glæde for medlemmerne. Det understreger, at LMO er til for vores medlemmers skyld, og det kan vi godt være stolte af, afslutter LMO’s formand Nis Kristian Hjort.

 

0

Skærpet kontrol af svinetransporter fortsættes

Kontrollen med landets mange svinetransporter blev i 2018 skruet op, og det har været til gavn for dyrevelfærden. Det konkluderer en evaluering fra Fødevarestyrelsen.

Ansatte i karantæne, hvis de trodser rejseanbefalinger

Som arbejdsgiver har man pligt til at sikre et sundt arbejdsmiljø for de ansatte. Derfor skal medarbejdere sættes i karantæne ved hjemkomst, hvis de har rejst til områder, Udenrigsministeriet fraråder, lyder meldingen fra HR-rådgiver i Velas

Kragmann og Maskinpartner bliver Gehl-forhandler

Kragmann A/S i Middelfart og Maskinpartner A/S i Vejle har indgået aftale med Gehl-importøren, Stenderup A/S, om at de i fremtiden sælger og servicerer det amerikanske Gehl-læssemaskiner i deres respektive områder.

Mangelfuld poltestyring kan gøre indhug på bundlinjen

Det korrekte antal sopolte i hjemmeavlen er altafgørende for økonomien i svineproduktionen – skyder man forkert med enten for få eller for mange, kan det blive dyrt, lyder det fra Niels Hegelund, svinekonsulent hos Velas.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Husk opdateringen – eller udfærdigelse af en APV

Er det tid til at opdatere din APV – eller har du slet ingen? Velas minder om, at en APV er lovpligtigt, hvis der er ansatte på bedriften.
Side 1 af 62 (1234 artikler)Prev1234567606162Next