bannerPos

LMO slår omsætningsrekord

Adm. direktør i LMO, Jan Winther, (i forgrunden), og LMO-formand Nis Kristian Hjort, (i baggrunden af billedet), glæder sig begge over noget nær et fantastisk år i LMO, hvor omsætningen satte ny rekord, og hvor der kan udloddes ekstra stort overskud til medlemmerne.
17-03-2019 06:47
Siden fusionen mellem rådgivningsvirksomhederne Også årets indtjening er tilfredsstillende, og virksomheden har nu nået en størrelse, hvor det er muligt at udlodde en rekordstor del af overskuddet til ejerforeningerne.

LMO og LRØ i 2013 har LMO gang på gang løftet omsætningen, og i 2018 rundede den 285 mio. kr., hvilket er det højeste i virksomhedens historie. Det forgangne årti har været begivenhedsrigt for rådgivningsvirksomheden LMO, der siden fusionen mellem det daværende LMO og LRØ i 2013 har skubbet til omsætningen år for år.

2018 var ingen undtagelse, og her landede omsætningen i den foreningsejede rådgivningsvirksomhed på 285 mio. kr. Det er ny omsætningsrekord, og tilsvarende endte resultatet for året på godt 7,2 mio. kr., hvilket ligeledes er det højeste i selskabets historie.

- På trods af tørke og udfordringer i dansk landbrug har vi i LMO formået at levere et ganske fornuftigt regnskab, som vi godt kan være stolte af. Det skyldes i allerhøjeste grad en enorm indsats fra medarbejderne, som hver dag gør deres for at hjælpe vores mange kunder over hele landet, siger Jan Winther, adm. direktør for LMO.

Det flotte resultat skaber naturligvis glæde hos Nis Kristian Hjort, formand for LMO og en af de otte ejerforeninger bag.

- Det er fantastisk, at LMO endnu en gang kan præsentere et flot regnskab, og at virksomheden igen viser sig som værende et stabilt fyrtårn i en branche under hastig forandring, siger Nis Kristian Hjort.

Derfor har bestyrelsen i LMO valgt at udlodde godt 5 mio. kr. af overskuddet til ejerforeningerne, hvilket er langt det største beløb i virksomhedens historie.

-  Jeg er meget tilfreds med, at vi i år har mulighed for at udlodde en ekstraordinær stor del af overskuddet til foreningernes politiske arbejde til glæde for medlemmerne. Det understreger, at LMO er til for vores medlemmers skyld, og det kan vi godt være stolte af, afslutter LMO’s formand Nis Kristian Hjort.

 

Færre køer - mere mælk - og en bedre bundlinje

Mælkeproducent Jørgen Bertelsen har vendt skidt til godt ved justeringer af foder og fokus på reproduktion. I 2019 steg mælkeydelsen med 800 kg mælk, endda med lidt færre køer.

Dødeligheden blandt køer og kalve kan nedbringes trods stigning

Seges har med tilskud fra Landdistriktsfonden udviklet værktøjer til at forebygge mod sygdom og skader i besætningerne.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

Bedre ledere giver endnu bedre resultater på bundlinjen

I takt med at bedrifterne bliver større, er der behov for, at landmændene forbedrer sig som ledere. En løsning kan eksempelvis være, at både landmand og driftsledere kommer på lederkursus.

Nem online temperaturmåling med målespyd i afgrøder

Virksomheden care4farm i Kolding har udviklet og sælger et enkelt målespyd til temperaturmåling i afgrøder både ude og inde – fra kornlagre til kartoffelkuler

Højeste indtjening på smågrise nogensinde

Smågriseproducenterne indkasserede rekordhøje 4,3 millioner kroner på bundlinjen i snit i 2019.

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3.000 kvadratmeter til mere end 5.000 kvadrateter. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

Grønt dansk landbrug skal være endnu grønnere

De miljømæssige tiltag, der er sket i landbruget er ikke nok – der skal mere til, slog fødevareminister Mogens Jensen (S) fast på et møde forleden i Agerskov

Fokus på salg af gården

Skal min gård sælges – eller skal jeg selv blive på den? Og hvad siger potentielle købere? KHL sætter fokus på salg af gårde ved et arrangement den 21. februar

70 millioner kroner i puljen til skovrejsning

Landskabskonsulent Søren Paludan oplever stigende interesse for skovrejsning, og der er i år også flere penge i puljen med tilskud.
Side 1 af 55 (1100 artikler)Prev1234567535455Next