bannerPos

Travlhed i nyt jysk skadedyrsfirma

Allan Lohmann, HK Skadedyrsservice, er klar til at rykke ud til en snak om, hvordan man holder rotterne væk fra sin ejendom.

John Ankersen

Journalist
14-04-2019 06:22
HK Skadedyrsservice er kommet godt fra start. Firmaet beskæftiger sig blandt andet med rottebekæmpelse, der kan være en plage i kornlagre og andre steder, hvor der opbevares foderafgrøder

Der er travlhed i det nyetablerede firma, HK Skadedyrsservice, der blev etableret sidste forår og har kunder i hele Jylland.
Bag firmaet står Hornsyld Købmandsgaard A/S, og firmaet har landbruget som sin primære kunde.
I spidsen for HK Skadedyrsservice står Allan Lohmann, der er driftsdirektør og medejer. Der er nu ansat endnu en person, en servicetekniker, der sammen med Allan Lohmann arbejder med at servicere kunderne.
- Der har vist sig at være et behov, og vi har siden etableringen oplevet en stor efterspørgsel, siger Allan Lohmann, der har 20 års erfaring inden for branchen.
Firmaet yder professionel skadedyrsbekæmpelse, og indsatsen er primært rettet mod rotter og mus. Men der bekæmpes også andre skadedyr, f.eks. mosegrise, muldvarpe, mår, hvepse og andet.

Allan Lohmann hører dagligt om det stigende problem, rotterne udgør.
- Rotten er desværre en alt for hyppig gæst på de danske landbrug. Det er utroligt vigtigt at sætte ind, inden problemet bliver for stort, da det ellers vil kræve en stor indsats.
- Konsekvenserne ved rotter kan være mange. De kan være skyld i udbrud af salmonella i besætningen, og det kan således have fatale følger, hvis de kommer ind.
- Rotten kan skabe stor ødelæggelse, bl.a. i isolering, og dens skarpe tænder og ekskrementer forårsager hvert år ødelæggelser og stor forurening.
Individuelle løsninger
HK Skadedyrsservice tilbyder et individuelt opbygget servicesystem, som passer præcist til kundens behov. Der anvendes kun godkendte midler til bekæmpelse af rotter, mus og andre skadedyr, og der tilbydes præventiv assistance.
- Vi anvender de nyeste og mest effektive midler til at sikre en god bekæmpelse, og vi er altid klar til et besøg og en snak om, hvad der skal til, siger Allan Lohmann, der udover erfaringer fra eget firma har samarbejdet med Statens Skadedyrslaboratorium i Lyngby omkring forskellige projekter og undersøgelser.
Firmaet er medlem af BS-brancheforeningen for skadedyrsfirmaer.

Antidumping told på gødning forhindrer konkurrence

EU bør se på antidumping tolden på billig østeuropæisk gødning, da toldsatserne ikke bidrager til konkurrence på gødningsmarkedet, mener Søren Laustsen, SLF

Landboformand bremset i at lave minivådområde

Formand for LandboSyd og folketingskandidat for Venstre, Mogens Dall, er stærkt utilfreds med, at han lige nu løber panden mod muren i forsøget på at etablere et næsten to hektar stort minivådområde på en af sine ejendomme i Sønderjylland.

Overlevelsesguide på tørreriet

Efterbehandling af frø, korn og raps er det sidste led i en lang række af arbejdsdage omkring dyrkningen og er for mange en besværlig fase, hvis ikke man har en gylden fremgangsmåde. En forkert behandling kan i værste fald ødelægge avlen, hvilket gør efterbehandlingen til en af de vigtigste faser i processen.

Kollagen fra køer som kosttilskud til landmand

Rigtig mange landmænd, der er slidte og har ømme, stive led spiser bla. produktet aktiv fra Sundhedsshoppen, men hvad de ikke ved er, at de måske selv er leverandør af råmaterialet, idet proteinstoffet kollagen, som er i produktet aktiv, kommer fra tyske og danske køers væv.

Landbrugsforeninger sender skarp kritik af minister

Tolv landbrugsforeninger, der har berørte medlemmer af gasledningen Baltic Pipe, er utilfredse over manglende hjælp fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Toppolitiker indviede nyt østjysk minivådområde

Partiet SF´s formand Pia Olsen Dyhr svingede spaden, da et nyanlagt minivådområde syd for Vejle forleden officielt blev indviet

Travlhed i nyt jysk skadedyrsfirma

HK Skadedyrsservice er kommet godt fra start. Firmaet beskæftiger sig blandt andet med rottebekæmpelse, der kan være en plage i kornlagre og andre steder, hvor der opbevares foderafgrøder

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.- 6. juli

Mælkeanlæg i farestalden har været en dyr fornøjelse

I anden halvdel af 2018 kostede mælkeanlæg i svinestalden soholderne godt 300 kroner i snit pr. so. Det viser den nyeste opgørelse af DB-tjek.

Dyrskue afprøver teltstald

Arrangørerne af Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa vil i år tilbyde dyrene læ og ly på en helt ny måde i form af teltstald
Side 1 af 37 (723 artikler)Prev1234567353637Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer