bannerPos

SLF har konstitueret Brian Lambertsen som direktør

Brian Lambertsen er ny konstitueret direktør hos SLF. Han afløser Erik Lydiksen, der stoppede i SLF i august.

Henning K. Andersen

03-09-2018 12:15
Brian Lambertsen, der igennem 22 år har været ansat i SLF, bliver ny konstitueret direktør i selskabet. Han afløser Erik Lydiksen, der forlod selskabet i sidste måned.

I august måned stoppede samarbejdet mellem SLF og daværende direktør Erik Lydiksen, da parterne ikke var enige om selskabets strategiske kurs. Nu er hans afløser fundet, i hvert fald på midlertidig basis. SLFs bestyrelse har mandag konstitueret Brian Lambertsen som direktør for SLF. 

- SLFs kunder, medlemmer og medarbejdere fortjener den bedste løsning. Derfor har bestyrelsen valgt at konstituere Brian Lambertsen som direktør, mens vi som bestyrelse arbejder videre med det fremtidige set-up for SLF, siger formand for SLF, Christian Lund. 

- Brian har udvist en stor arbejdsindsats og evne til at mestre komplicerede økonomiske og strategiske udfordringer – på tværs af hele organisationen. Derfor overlader vi fortrøstningsfuldt roret til Brian i den kommende tid, siger formanden. 

Set i lyset af landbrugets aktuelle situation og den indvirkning det har på SLFs økonomi, har SLF i den forløbne uge lavet en tilpasning af organisationen.  Christian Lund beklager, at det har været nødvendigt at afskedige dygtige medarbejdere:

-Vi har i bestyrelsen forholdt os til den aktuelle situation, og det har haft den konsekvens, at vi i sidste uge måtte afskedige et antal medarbejdere. Det er ikke en rar situation, men desværre en nødvendig handling, forklarer Christian Lund.

SLF vil arbejde videre med fortsat at give kunder og medlemmer rådgivning og service, og imens vil bestyrelsen arbejde videre med den strategiske udvikling af foreningen og rådgivningsvirksomheden SLF. 

Brian Lambertsen har været ansat i SLF i 22 år. Han er chef for afdelingen for Ejendom og Jura, samt leder af Landbogruppen Sønderjysk. Brian er uddannet ejendomsmægler og har en HD i regnskab. Han har arbejdet med regnskab og juridisk rådgivning og har mangeårig erfaring i ledelse. Han er 46 år og bor i Vejrup ved Bramming. 
 

Antidumping told på gødning forhindrer konkurrence

EU bør se på antidumping tolden på billig østeuropæisk gødning, da toldsatserne ikke bidrager til konkurrence på gødningsmarkedet, mener Søren Laustsen, SLF

Landboformand bremset i at lave minivådområde

Formand for LandboSyd og folketingskandidat for Venstre, Mogens Dall, er stærkt utilfreds med, at han lige nu løber panden mod muren i forsøget på at etablere et næsten to hektar stort minivådområde på en af sine ejendomme i Sønderjylland.

Overlevelsesguide på tørreriet

Efterbehandling af frø, korn og raps er det sidste led i en lang række af arbejdsdage omkring dyrkningen og er for mange en besværlig fase, hvis ikke man har en gylden fremgangsmåde. En forkert behandling kan i værste fald ødelægge avlen, hvilket gør efterbehandlingen til en af de vigtigste faser i processen.

Kollagen fra køer som kosttilskud til landmand

Rigtig mange landmænd, der er slidte og har ømme, stive led spiser bla. produktet aktiv fra Sundhedsshoppen, men hvad de ikke ved er, at de måske selv er leverandør af råmaterialet, idet proteinstoffet kollagen, som er i produktet aktiv, kommer fra tyske og danske køers væv.

Landbrugsforeninger sender skarp kritik af minister

Tolv landbrugsforeninger, der har berørte medlemmer af gasledningen Baltic Pipe, er utilfredse over manglende hjælp fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Toppolitiker indviede nyt østjysk minivådområde

Partiet SF´s formand Pia Olsen Dyhr svingede spaden, da et nyanlagt minivådområde syd for Vejle forleden officielt blev indviet

Travlhed i nyt jysk skadedyrsfirma

HK Skadedyrsservice er kommet godt fra start. Firmaet beskæftiger sig blandt andet med rottebekæmpelse, der kan være en plage i kornlagre og andre steder, hvor der opbevares foderafgrøder

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.- 6. juli

Mælkeanlæg i farestalden har været en dyr fornøjelse

I anden halvdel af 2018 kostede mælkeanlæg i svinestalden soholderne godt 300 kroner i snit pr. so. Det viser den nyeste opgørelse af DB-tjek.

Dyrskue afprøver teltstald

Arrangørerne af Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa vil i år tilbyde dyrene læ og ly på en helt ny måde i form af teltstald
Side 1 af 37 (723 artikler)Prev1234567353637Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer